Femz workshops en citygames

Een uitdaging die je niet mag missen!

Prijs: va. €19,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / Breda

Escape the city Tilburg: een uitdagende game in het centrum van Tilburg.

Is het oplossen van raadsels, puzzels en mysteries echt jouw ding? Ben jij stressbestendig, presteer jij goed onder tijdsdruk en ben je een echte teamplayer? Dan is de citygame Escape the city in Tilburg een uitdaging die jij niet mag missen!!

De game Escape the city Tilburg:

We ontvangen jullie voorafgaand aan Escape the city op onze locatie in het centrum van Tilburg met een lekker drankje. Dan volgt een bericht van een mysterieus persoon middels een video boodschap. Hij heeft niets goeds in de zin en het is aan jullie om zijn plannen te dwarsbomen. Dit kan enkel door het vinden van een kluis en het kraken van de code hiervan. Enkel dan krijgen jullie een zeer belangrijk object in handen waarmee jullie de stad kunnen redden.

Het spelen van het spel doen jullie in teams. Met je eigen team ga je op zoek naar verschillende aanwijzingen, raadsels, cryptogrammen etc, welke voor jullie in het centrum van de stad van jullie keuze verstopt zijn. Samenwerken is hierbij van groot belang want alleen dan slagen jullie erin om de stad te redden. En lukt dit niet?, dan zit er nog maar één ding op...... Escape the city!!

Het team wat de kluis en de inhouden als eerste weet te bemachtigen wint het spel en hiervoor uiteraard worden beloond. Hierna kunnen jullie even bijkomen van alle hectiek onder het genot van een lekker drankje.

Slecht weer programma?

Naast het stadsspel Escape the city, kun je bij ons ook terecht voor een heuse Escape room ervaring tijdens Escape the bomb! Wil je hierover meer weten? Neem dan eens een kijkje bij Escape the bomb!

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va.25 deelnemers: €21,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • koffie/thee bij ontvangst
  • gebruik van alle materialen
  • een drankje (bier/wijn/fris ) na afloop op een nog geheime locatie 😉
  • een beloning voor het winnende team
  • een spannende beleving!!