UITJES VOOR IEDEREEN!

Crazy Dots Servies schilder Workshop

Creatief, kleurrijk en ontspannen

Prijs: va.€25,- p.p.

Aantal deelnemers:
Tilburg min. 10 pers. Breda min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2 uur

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Locatie: Tilburg / Breda

Crazy Dots Servies schilder workshop, kleurrijk en creatief!

De servies schilder workshop is een creatieve workshop waarbij je volledig tot rust komt. Met speciale porselein verf en diverse hulp materialen ga je een basis bord decoreren met de speciale crazy dots techniek. Het resultaat hiervan is een uniek ontworpen bord in jouw favoriete kleur.

Dus ben je op zoek naar een originele creatieve workshop ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag in Tilburg of Breda? Dan is de Crazy Dots Schilder Workshop zeker aan te raden!

Verloop van de workshop:

Jullie worden bij aankomst op onze locatie hartelijk ontvangen met een drankje. Hierna zal onze creatieve workshop leidster zich aan jullie voorstellen en de crazy dot techniek en nodige materialen toelichten. Dan is het tijd om lekker zelf aan de slag te gaan en helemaal tot rust te komen. Tijdens de workshop zullen wij nogmaals langsgaan met een kopje koffie/thee en zal er wat lekker op tafel worden gezet. Na circa 2 uur loopt de workshop ten einde en mogen jullie je creatie mee naar huis nemen. Hier mag het na 1 dag nog even een half uurtje in de oven en is het klaar voor gebruik.

Tip! 

Indien je de crazy dots servies schilder workshop boekt ter invulling van een vrijgezellenfeest of teamuitje is het wellicht een idee om verschillende objecten te versieren welke gezamenlijk één servies vormen. Leuk om cadeau te geven of voor in de kantine op de zaak.

Uitbreiding mogelijk:

Willen jullie naast koffie/thee graag wat anders drinken, de workshop uitbreiden met een high tea of diner? Of wat dacht je van de combinatie met bijvoorbeeld een ludiek of spannend dinerspel om je dag helemaal compleet te maken? Er is van alles mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee!

 

 

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • alle materialen
  • servies
  • koffie/thee met wat lekkers

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €25,- p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag