UITJES VOOR IEDEREEN!

Workshop creatief met Duct tape

Maak een originele eyecatcher van Duct Tape!

Prijs: va. €25,- p.p.

Aantal deelnemers:
Tilburg min. 10 pers. Breda eo. min. 15 pers. Minder op aanvraag mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2 uur

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Locatie: Tilburg, Breda eo.

Workshop creatief met Duct tape

Als je denkt aan de workshop creatief met duct tape dan denk je waarschijnlijk niet gelijk aan een trendy clutch of toilettas. Maar wist je dat je met de “speciale” duct tape de meest toffe accessoires kunt maken?!! We laten je dit zien in deze creatieve workshop creatief met duct tape.

De workshop creatief met Duct tape:

We ontvangen jullie uiteraard bij binnenkomst met een lekker Brabants bakske koffie of thee. We hebben de duct tape in verschillende leuke kleuren en dessins alvast voor jullie klaar gelegd. Evenals de vele voorbeelden waaruit jullie een keuze kunnen maken. Vervolgens gaan we je stap voor stap laten zien hoe jij je eigen tas, clutch, portemonnee, telefoonhoesje of ander object ontwerpt en maakt.

Allen even leuk en origineel! En niettemin erg stevig en waterbestendig. Je zult dan ook nog lang plezier beleven aan jouw eigen unieke ontwerp!

Het vergt in het begin een klein beetje geduld maar al snel zul  je de smaak te pakken hebben en ben je niet meer te stoppen. Het is echt een hele leuke workshop die je wat ons betreft zeker eens moet proberen 😉

Een breed aanbod in creatieve workshops bij FEMZ in Tilburg en Breda:

Wil je graag een creatieve workshop volgen maar spreekt de workshop je niet zo aan. Dan is de workshop sieraden maken of mozaïeken misschien een leuk alternatief.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • duct tape in diverse kleuren
  • alle overige materialen
  • koffie/thee en kannen water op tafel
  • wat lekkers op tafel

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 pers: €29,50 p.p.

Prijs va. 25 pers: €27,50 p.p.

Prijs va. 50 pers: €25,- p.p.

Prijs va. 100 pers: op aanvraag