UITJES VOOR IEDEREEN!

Workshop etagére decoreren

Een gezellige creatieve workshop voor een paar uurtjes ontspanning.

Prijs: va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers:
FEMZ Tilburg min. 10 deelnemers FEMZ Breda eo locatie min. 15 deelnemers.

Tijdsduur: Circa 3 uur

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Locatie:FEMZ Tilburg en op elke gewenste locatie in NL.

Workshop Etagere decoreren, ontwerp je eigen stijlvolle etagere.

Die gezellige klets en thee momentjes worden straks nog leuker. En lekkerder wanneer jij al het lekkers kunt presenteren op een door jou zelf ontworpen en stijlvolle etagere! Elke deelnemer krijg van ons een witte basis etagere welk hij of zij gaat decoreren door middel van handletteren. Het resultaat is een persoonlijk en stijlvol object. Erg leuk ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendinnendag in Tilburg of op een andere locatie in NL.

Verloop van de workshop etagere decoreren:

Je wordt allereerst ontvangen met koffie/thee en daarbij wat lekkers. De etagere staan reeds voor jullie klaar dus kunnen we direct beginnen. Onze workshop leidster zal eerst een en ander uitleggen over handletteren. Jullie gaan oefenen met letters om hierna met hetgeen je hebt geleerd een ontwerp te maken op je eigen etagere. Heb je geen inspiratie? Geen probleem er zijn voldoende voorbeelden voor het opdoen van inspiratie. Wanneer je het ontwerp hebt gemaakt ga je deze op je etagere zetten en vervolgens afwerken met de speciale porselein stiften.

Thuis mag de etagere nog een nachtje goed uitharden en daarna nog heel even in de oven. Je krijgt hiervoor van ons een duidelijke instructie mee. Hierna is de etagere afwas bestendig en klaar voor gebruik!

Uitbreiding mogelijk:

Zijn jullie op zoek naar een compleet dagje uit in Tilburg? Vertel het ons, wij denken namelijk graag mee. Wil je een combinatie met een lekker lunch, cocktailworkshop, diner, dinerspel etc? Er is bij ons van alles mogelijk!

Specificaties:

Incl:
uitleg en begeleiding
een witte 3-laags etagere
alle materialen
koffie/thee met wat lekkers

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag