UITJES VOOR IEDEREEN!

Sieraden maken met leer.

Maak een sieraad dat bij jou past!

Prijs: va. € 25,- p.p.

Aantal deelnemers:
Tilburg min 10 pers. Breda min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2 uur

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Locatie: FEMZ Tilburg

Sieraden maken (met leer),  maak je eigen trendy accessoire!

Lijkt het je leuk om eens je eigen unieke sieraad te maken? En hou jij van de veelzijdigheid van het materiaal leer? Stoer, elegant, tijdloos, boho, natuurlijk etc, je kunt met dit natuurlijke materiaal alle kanten op. Zeker als we het net als in de workshop sieraden maken met leer, combineren met mooie metalen bedeltjes en andere onderdelen.

De workshop sieraden maken:

Jullie worden natuurlijk door ons ontvangen met en lekkere kop koffie of thee met daarbij wat lekkers. Onze workshop coach laat jullie vervolgens de verschillende modellen welke jullie gaan maken. Hierbij legt zij tevens de verschillende technieken uit voor het maken van dit model. Voor het maken van je sieraad maak je vervolgens zelf een keuze uit het leer wat je wilt gebruiken en je maakt een selectie uit de bedels, kralen en andere onderdelen welke we reeds voor je hebben uitgestald. Zo maak jij tijdens de workshop sieraden maken met leer een sieraad wat geheel bij jou past!

Diverse modellen, door jou gepersonaliseerd:

Tijdens de workshop sieraden maken met leer ga jij verschillende accessoires maken. Je maakt sowieso een armband en daarnaast ook een ketting welke je personaliseert met een enkele bedels van jouw keuze.

Een mooi aandenken:

Aan het einde van de workshop heeft iedereen een mooi sieraad gemaakt welke je direct mee naar huis kunt nemen. Hier zul je nog lang plezier aan beleven en je hebt gelijk een tastbaar aandenken aan een gezellige middag uit in Tilburg!

Locatie:

FEMZ heeft een eigen locatie in het centrum van Tilburg waar wij groepen ontvangen voor het volgen van een workshop, quiz, game of andere activiteit. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om naar jullie toe te komen. Wij nemen alles mee. Jullie hoeven dan enkel te zorgen voor een geschikte ruimte en iets te drinken voor de gasten.

 

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • alle kralen, bedels en overige materialen
  • een cadeauzakje om je sieraad in mee te nemen
  • koffie/thee met wat lekkers

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €25,- p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag