UITJES VOOR IEDEREEN!

Wandbord maken

Een creatieve workshop voor stoere vrouwen!

Prijs: va. €29,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Tilburg min. 10 pers. Breda min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2 - 2,5 uur

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Locatie: Tilburg / Breda e.o.

Wandbord maken, een echte klus workshop voor stoere vrouwen!

De workshop wandbord maken is een echte hands-on workshop waarbij je je handen echt uit de mauwen steekt. Ben jij een echte aanpakker? Vind je het leuk om te klussen? En wil je graag een eigen wandbord maken? Dan is deze workshop zeker een aanrader voor jou.

Met een hamer in de ene hand en een kwast in de andere ga jij onder leiding van onze ervaren workshop leidster aan de slag met je eigen wandbord. Je gaat zelf schuren, verven, boren en meer. En ben jij bang dat je twee linkerhanden hebt? Geen enkel probleem! De workshop is zo voorbereid dat echt iedereen met een geslaagde creatie op huis aan gaat.

Nadat je het basisbord van circa 40×60 cm groot hebt geschuurd en geschilderd mag je een tekst aanbrengen op je bord. We hebben al een aantal teksten voor je klaarliggen. Mocht je een specifieke tekst of woord(en) willen dan is dit ook mogelijk. Geef dit dan gerust aan bij de boeking zodat we je kunnen vertellen wat hierin de opties zijn.

Na het aanbrengen van de tekst kun je eventueel kiezen voor een extra laag verf maar het hoeft niet. Er zijn diverse opties. Een gebeitst bord, een volledige geschilderd bord, een bord met vinyl letters etc, En hierna? Hierna is jouw eigen wandbord een feit en kan je op zoek naar een mooie plek in huis waar je jouw creatie kunt showen.

Klus workshop inclusief drankje en wat lekkers.

De workshops die we bij FEMZ verzorgen zijn compleet en dus all-in. Naast koffie/thee serveren we ook wat lekkers tijdens deze klus workshops. Want van al dat harde werk krijg je natuurlijk wel trek. Wil je de workshop nog verder uitbreiden met een lunch, borrelplank of diner na afloop. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag.

Specificaties:

Incl:
uitleg en begeleiding
een houten paneel van circa 40×60
alle materialen ( incl. tekstmallen )
koffie/thee met wat lekkers
een presentje voor de vrijgezel,jarige of jubilaris

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €34,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag