There is no custom code to display.

Culinair genieten tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Tilburg?

Culinair genieten door, lekker eten, plezier, kokkerellen en op z’n tijd een lekker drankje.. Dit zijn de ingrediënten van de culinaire workshops die FEMZ te bieden heeft. Op onze sfeervolle locatie in het centrum van Tilburg en Breda verzorgen wij 7 dagen in de week de leukste uitjes. Waaronder ook onze culinaire activiteiten zoals een kookworkshop ( enkel in Tilburg ) of ander uitje met culinair tintje (ook in Breda).

Aanbod:

Je vindt bij ons een lekker aanbod in kookworkshops. Deze worden verzorgd door onze enthousiaste coaches met een passie voor koken en lekker eten. Dit doen wij op onze sfeervolle locatie in Tilburg. De nadruk ligt bij onze kookworkshops op het gezellig samenzijn in een ongedwongen en gastvrije setting. Dus geen ingewikkelde recepten en onhandige apparatuur. Maar wel lekker gerechten, gezellig koken en daarna genieten van al het lekkers wat jullie gezamenlijk hebben bereidt tijdens dit culinair uitje.

Naast onze kookworkshops bieden we ook een aantal andere culinaire workshops om je vingers letterlijk en figuurlijk bij af te likken. Denk hierbij aan de workshop bonbons maken. Met een erotisch tintje of juist niet? Feit is dat het sowieso lekker wordt!

Voor elke gelegenheid:

Onze kookworkshops zijn ideaal ter invulling van een informeel bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeest. Omdat we geen gebruik maken van te moeilijke technieken. Er alles aan doen om in te spelen op speciale (dieet) wensen en onze culinaire workshops gewoon erg leuk zijn! Zijn zij geschikt voor iedereen!!

Dus of je gezellig tapas gaat koken met collega’s, met je vriendinnen lekkere chocolade bonbons maakt om je vingers bij af te likken of voor een culinaire stadswandeling kiest? Bij al onze culinaire uitjes staat fun en het gezellig samenzijn met elkaar voorop! Neem snel een kijkje voor ons complete culinaire uitjes aanbod in Tilburg en Breda.