UITJES VOOR IEDEREEN!

Hollandse Happen kookworkshop

Een avondje oerhollandse gezelligheid in Tilburg!

Prijs: va. € 38,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Minimaal 10, minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 3 uur

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Locatie: Tilburg

Hollandse Happen kookworkshop, oerhollandse gerechten en gezellig dineren.

Tijdens de Hollandse Happen kookworkshop bij FEMZ in Tilburg zijn het de oerhollandse ingrediënten die de show stelen. Met deze ingrediënten gaan jullie onder leiding van onze workshop coach met een passie voor koken en lekker eten aan de slag met de bereiding van alle verschillende gerechten. Dit bereiden gebeurt in groepjes in een ongedwongen en gastvrije setting waar naast koken voldoende ruimte is om gezellige bij te kletsen onder het genot van een lekker drankje.

Wat ga je allemaal maken tijdens de Hollandse Happen kookworkshop?

Wat we gaan maken zijn zoals gezegd oerhollandse gerechten. Maar dan wel met een twist. We nemen de traditionele gerechten van vroeger en geven hier een moderne draai aan. Gerechten kunnen dan ook nog weleens per seizoen variëren. Ingrediënten die je wellicht tegen zult komen zijn oa. haring, Hollandse garnalen, aardappelen, kaas, worst,pompoen, Barneveldse kip, spruitjes, witlof en meer! Ter afsluiting wordt er natuurlijk ook altijd een Hollands dessert bereid om de kookworkshop geheel in stijl af te sluiten.

Speciale dieetwensen en/of allergien? Daar houden wij rekening mee.

Heb je speciale dieetwensen en/of een bepaalde allergie waar wij rekening mee dienen te houden? Laat het ons dan weten en wij kijken in hoeverre we onze workshop hierop aan kunnen passen. Indien mogelijk doen we dit altijd. In overleg zal dan een alternatief menu worden bepaald.

Een complete dag in het thema Holland / Koningsdag?

Dat kan! En zeker nu ons koningspaar dit jaar onze mooie stad Tilburg zal bezoeken hebben we natuurlijk nog meer mogelijkheden voor de complete invulling van jullie Hollands dagje uit in Tilburg. Denk hierbij aan de ludieke en bekende gek op Holland quiz of wat dacht je van een Koninklijke stadswandeling? Er is van alles mogelijk. Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • alle ingrediënten
  • ontvangst met een drankje
  • receptuur (deze wordt na afloop per mail toegezonden)
  • 3 drankjes tijdens de workshop
  • afsluiting met koffie/thee en wat lekkers.

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €42,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 deelnemers: €39,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €38,50 p.p. incl. btw