UITJES VOOR IEDEREEN!

Kerst Kookworkshop

Kom alvast in de kerststemming tijdens onze kerst kookworkshop.

Prijs va. €42,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Minimaal 10, minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 3,5 uur.

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Locatie: FEMZ Tilburg

Kerst Kookworkshop, kom alvast in the mood for Christmas!

Elk jaar is het weer een uitdaging om een leuk gerecht te bedenken waar je ook dit jaar weer je gasten mee kunt verrassen en verblijden. Ideaal dus als je een kerst kookworkshop volgt waarbij je meerdere verschillende gerechten gaat maken die meer dan geschikt zijn voor de feestdagen. Je krijgt niet alleen een flinke dosis inspiratie tijdens de kerst kookworkshop. Uiteraard is het vooral een gezellige belevenis waarbij je samen met je collega’s, familie of vrienden gaat koken en genieten van een heerlijke maaltijd. Volledig in kerst sferen waardoor jullie zeker weten in de juiste stemming zullen komen voor de feestdagen!

Helemaal aangekleed:

Vanaf eind November wordt onze locatie aangekleed in kerstsfeer. Jullie worden ontvangen met een feestelijke drankje. Ook ligt er voor elke deelnemer een kerstmuts klaar en zullen de bekende Christmas Carols niet ontbreken. Een en al kerst dus wat de klok slaat tijdens de kerst kookworkshop bij FEMZ.

Verloop van de kerst kookworkshop:

Jullie worden allereerst gastvrij ontvangen met een lekker welkomst drankje. Ook staat er een kleine versnapering voor jullie klaar voor de eerste lekkere trek. Hierna worden de kerstmutsen en schortjes uitgedeeld, de teams gemaakt en de gerechten verdeeld. Jullie gaan in kleine groepjes koken om hiervan gezamenlijk een heerlijke kerstwaardige maaltijd te maken. Als het koken klaar is mag iedereen aan tafel om te genieten van al het lekkers. Tijdens het koken en dineren schenken wij nog 3 drankjes per persoon en we sluiten af met koffie/thee en friandise.

Een complete dag in kerstthema?

Zijn jullie op zoek naar een complete dag in kerst thema? Of juist niet? Wij bieden vele mogelijkheden om uw dag compleet te maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij denken graag mee.

Specificaties:

Incl:

  • ontvangst met een welkomst drankje en wat lekkers
  • uitleg en begeleiding
  • alle ingredienten
  • recepten ( deze zullen we tevens per mail nazenden )
  • 3 consumpties
  • koffie/thee met friandise na
  • aankleding en kerstmuts voor elke deelnemer

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 47,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 deelnemers: € 45,- p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: € 42,50 p.p. incl. btw