Femz workshops en citygames

Actie, fun en teambuilding gegarandeerd tijdens dit ludieke stadsspel!

Prijs: va. € 19,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers, Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg, Breda eo steden in Brabant

Citygame Knock Out Kings, een middag vol actie, teambuilding en hilariteit!

Ben je op zoek naar een leuke game voor in de middag. Houden jullie wel van wat actiefs, spellen, uitdaging en fun?! Dan is de citygame Knock Out Kings zeker wat voor jullie groep. Tijdens de citygame Knock Out Kings gaan jullie namelijk in het centrum van de stad verschillende uitdagingen met elkaar aan die stuk voor stuk zorgen voor een hoog fun gehalte! Ideaal ter invulling van een informeel en ludiek vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag in het centrum van Tilburg of Breda!

Uitleg van de Citygame Knock Out Kings:

Aan het begin van het spel worden jullie ontvangen met een lekker drankje en zullen de groepen worden geformeerd. Jullie zijn allen koningen uiteraard maar er is maar één team met echt Blauw bloed! En welk team dit is gaan jullie beproeven tijdens meerdere ludieke spellen en opdrachten in het centrum van de stad van jullie keuze. Sommige spellen zijn afgeleid van de bekende Koningsdag spellen maar uiteraard met een grappige twist. Daarnaast hebben we uiteraard ook onze eigen fantasie gebruikt en ook een aantal onbekendere met oh zo leuke opdrachten toegevoegd.

Voorbeelden van spellen zijn oa:

  • Koekhappen met hindernis
  • De levende Catapult
  • Crazy Kings
  • De prins op het witte paard
  • En nog veel meer!

Er zijn meerdere spel rondes. De winnaars van elke ronde kunnen een kroontje verdienen. Het team wat aan het einde de meeste kroontjes heeft verdient mogen zichzelf de enige echt Knock Out Kings noemen!! Bij terugkomst op locatie worden zij hiervoor uiteraard ook onderscheiden onder het genot van een lekker drankje.

Citygame Knock Out Kings is geschikt voor ieder uitje!

We hebben tal van leuke opdrachten en spellen in ons assortiment. Hierdoor is het spel makkelijk aan te passen aan onze doelgroep. Waar er bij een vrijgezellendag wat meer typische vrijgezellen opdrachten bij zitten zullen we bij een bedrijfsuitje meer teambuilding opdrachten toevoegen. Hierdoor is dit spel geschikt voor elke gelegenheid. Geef bij je boeking dus aan of jullie een bedrijf, vriendengroep of vrijgezellen gezelschap zijn, en wij passen het spel hierop aan.

Uitbreiding is mogelijk:

Willen jullie dat we met jullie meedenken voor een compleet programma ev. incl. lunch, diner of ander programma onderdeel? Vertel ons je wensen en wij gaan hier graag mee aan de slag!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €24,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:

  • Speluitleg en begeleiding
  • Gebruik van alle materialen
  • Een drankje bij ontvangst
  • Een consumptie na afloop
  • Een prijs voor het winnende team