Femz workshops en citygames

Een gevarieerde game met spannende onderdelen en een verrassend plot!

Prijs va. € 19,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Bredamin. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur

Locaties

FEMZ Tilburg en Breda.

Citygame Smeris, wordt lid van F.E.M.Z. en los deze zaak als eerste op!

Tijdens de spannende citygame Smeris worden jullie onderdeel van F.E.M.Z. (Federale, Eenheid, Moord, Zaken ) en gaan jullie in teams op pad om de case van Bob Tilly op te lossen. Deze game is ideaal ter invulling van een gevarieerd bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest in Tilburg.

Het verhaal van Citygame Smeris is als volgt; Bob Tilly het hoofd van de grootste criminele organisatie in Tilburg is gearresteerd op verdenking van moord, afpersing, drugshandel etc, Hij dreigt nu vrij te komen omdat het hoofd bewijs materiaal is verdwenen. Men vermoed dat dit komt omdat meerdere leden van Tilly's organisatie zijn geïnfiltreerd binnen de teams van F.E.M.Z. Het is aan jullie de taak om dit bewijs materiaal alsnog op te sporen en de infiltranten bloot te stellen. Alleen dan lukt het jullie om Bob Tilly voorgoed achter de tralies te krijgen en zijn organisatie op te rollen.

Verloop van citygame Smeris:

Jullie worden bij aanvang op onze locatie ontvangen met een lekkere bak koffie/thee of ander drankje naar wens. Hierna volgt de briefing en zullen alle teamleden van de F.E.M.Z. worden geinstrueerd. Bob Tilly houdt de touwtjes vanuit de gevangenis goed in handen want ook de infiltranten horen op dat moment wat hun opdracht van hoger hand zal zijn. Dan kan de strijd beginnen. Door het vinden van aanwijzingen, oplossen van geheime codes en ondervragen van je medespelers komen jullie steeds dichterbij het kraken van deze zaak. Indien jullie hierin slagen worden jullie hiervoor bij terugkomst op de thuisbasis toepasselijk voor beloond. Uiteraard onder het genot van een drankje en wat lekkers.

Een gevarieerde citygame voor iedereen!

Citygame Smeris is een gevarieerd spel met actievere element, doordenkers etc, en is echt geschikt voor iedereen! Dus of je nu man, vrouw, jong, oud met vrienden of collega's bent? Citygame Smeris is geschikt voor ieder uitje in Tilburg.

Uitbreiding mogelijk.

Wil je deze citygame uitbreiden met een lunch, diner of ander programma? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen graag. Ook kan het spel tussen de gangen van een diner worden gespeeld. Ook over de optie vertellen we je graag wat meer.

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €24,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:

  • Speluitleg en begeleiding
  • Gebruik van alle materialen
  • Een drankje bij ontvangst
  • Een consumptie na afloop
  • Een prijs voor het winnende team