Femz workshops en citygames

Drie schilder workshops is één!

va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 personen, minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur.

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg

Workshop Triple street graffiti.

Ben je op zoek naar een leuke, actieve, creatieve en originele schilder workshop? Dan is de workshop Triple street Graffiti van harte aan te bevelen. In deze workshop worden maar liefst drie populaire schilder technieken gecombineerd. Dit zijn onder andere de techniek Action Painting waarmee Jackson Pollock naam maakte in de jaren 60/70. Schilderen op doek en de populaire street art Graffiti. Kortom de workshop triple street graffiti is vernieuwend, actief en gewoon ontzettend leuk om te beleven samen met je vrienden, collega's of familie!

De workshop triple street graffiti leent zich uitermate goed voor elk groepsuitje. Je werkt namelijk abstract waardoor je vanuit elk gewenst thema kunt denken en werken. En omdat er verschillende technieken worden gecombineerd is het tevens leuk voor jong en oud!

Verloop van de workshop Triple street graffiti

Je wordt op ons atelier gastvrij ontvangen met koffie/thee en volop lekkers. Hierna volgt een korte uitleg van onze kunstenares met een dijk van ervaring in het verzorgen van schilder workshops. Vervolgens gaat de beschermende kleding aan en mogen jullie lekker los gaan met verf, kwasten, spuitbussen etc,

Na afloop van de workshop zijn de doeken erg nat en zullen we ze op het atelier laten opdrogen. Daarna worden deze voorzien van een vernislaag en kan er een afspraak worden gemaakt voor het ophalen van de doeken. Ook zullen er tijdens de workshop foto's worden gemaakt en wordt er gezorgd voor beschermende kleding. Desondanks is het raadzaam om wat oudere kleding aan te trekken. Een ongelukje zit tenslotte in een klein hoekje ;)

Wil je meer weten of deze workshop boeken? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen graag.

* vanwege het gebruik van verfbussen is deze workshop helaas niet geschikt voor zwangere dames.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €34,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
uitleg en begeleiding
een houten paneel van circa 40×60
alle materialen
koffie/thee met wat lekkers
afwerking