Femz workshops en citygames

Voer de opdracht correct uit en onthul de locatie van Mister X

Prijs: va. €17,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: Tilburg / Breda

Whatsapp mysterie game, ontdek jij de locatie van Miss X?

De WhatsApp mysterie game bestaat uit een reeks afwisselende opdrachten. Uiteraard onder de nodige tijdsdruk. Daarnaast zijn er interactieve elementen. En je kennis, vaardigheden en mate van samenwerking worden flink getest. Het doel van deze citygame is om zoveel mogelijk opdrachten correct uit te voeren. Op deze manier kom je steeds een stukje dichter bij de eindlocatie waar Miss X zich schuil houdt.

Miss X daagt je uit en zal je keer op keer bestoken met whatsapp berichtjes met daarin uitdagende raadsels en ludieke opdrachten. Elke keer als je een locatie bereikt en de hierbij horende opdracht goed uitvoert kom je steeds een beetje dichter bij de onthulling van de locatie en het ontmaskeren van Miss X

Hoe werkt de Whatsapp mysterie game?

Voorafgaand aan het uitje vragen we jullie om teams te maken en per team één telefoonnummer door te geven waarnaar Miss X jullie opdrachten en aanwijzingen kan toezenden. De fun begint dan ook al voordat jullie uitje begint doordat Mister X jullie tijdig op de hoogte zal stellen over hoe laat en waar jullie bij aanvang van jullie zoektocht zullen worden verwacht.

Daar aangekomen zal het spel beginnen. Elke keer dat jullie op een locatie aankomen en dit hebben aangetoond aan Miss X stuurt zij jullie een opdracht. Telkens als een opdracht correct wordt uitgevoerd ontvangen jullie een cryptische omschrijving van de volgende locatie. Dit gaat net zo lang door tot jullie uiteindelijk de locatie ontdekken waar het allemaal om draait. Eenmaal daar aangekomen zal het eerste team welke hierin slaagt door Miss X worden beloond met een toepasselijke prijs. Maar niet voordat zij de andere teams heeft laten weten dat ze hebben gefaald!

Aan het einde komt iedereen op deze locatie samen en kunnen jullie nagenieten tijdens een lekker drankje. Het is mogelijk om hier nog een extra borrel en/of diner aan vast te plakken.

Geschikt voor ieder groepsuitje in Tilburg en Breda:

De opdrachten die jullie tijdens deze smartphone game zullen uitvoeren zijn gevarieerd. De ene keer is inzicht en logisch nadenken vereist en een andere keer zal het gaan om de snelste tijd bij het uitvoeren van de opdracht. Kortom deze citygame is zowel geschikt voor vrijgezellenfeesten en vriendengroepen alsook voor teamuitjes en bedrijfsuitjes in het centrum van Tilburg of Breda.

Heb je de WhatsApp citygame al weleens gespeeld en ben je op zoek naar een andere leuke activiteit? Kijk dan eens naar Smeris of Expeditie Robinson.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 22,50 p.p.

Prijs va. 25 deelnemers: € 19,50 p.p.

Prijs va. 50 deelnemers: € 17,50 p.p.

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

 

Specificaties:

Incl:

  • Speluitleg
  • Begeleiding
  • Plezier voordat het uitje überhaupt begonnen is 🙂
  • Een consumptie na afloop (pils/wijn/fris)
  • Een prijs voor het winnende team.