Femz workshops en citygames

Lekker puzzelen met tegeltjes!!

Prijs va. € 27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Tijdsduur

Circa 2,5 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / Breda eo. locaties in Nederland.

Workshop mozaïeken, voor een creatief middagje uit.

Ben op zoek naar een creatieve activiteit voor tijdens jullie teamuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeest in Tilburg of Breda? Dan is de workshop mozaïeken een leuke invulling. Eenieder gaat tijdens de workshop mozaïeken een eigen houten schaal decoreren. Je bepaalt zelf de kleurstelling en het motief. Zo heb je na afloop van de workshop een mooie eyecatcher die zeker bij jou en je interieur past. Mocht je toch graag een ander object bewerken. Laat het ons dan weten en dan kijken we naar de mogelijkheden. De workshop mozaïeken is door het materiaal gebruik en de stoere technieken prima geschikt voor zowel vrouwen alsook mannen groepen.

Verloop van de workshop mozaïeken:

Nadat we jullie hebben ontvangen met een kopje koffie of thee met wat lekkers gaat onze workshop coach jullie uitleg geven over de workshop en de diverse materialen ( zoals tegeltjes in div. kleuren, glasnuggets, stenen en meer) en gereedschappen. Zo laten we zien wat de beste manier is om je tegeltje op maat te knippen. En wat juist niet werkt. En hoe je te werk gaat tijdens het lijmen. Hierna gaan jullie aan de slag met jullie eigen houten object. Het object kunnen jullie gelijk mee naar huis nemen waar het 24 uur moet drogen alvorens het gevoegd kan worden. Voor het voegen krijgen jullie van ons voegsel met daarbij een duidelijke voeg instructie mee. We zullen deze instructie ook geven tijdens de workshop zelf.

Keuze uit objecten:

Het standaard object wat we gebruiken voor de workshop mozaïeken is een houten ronde schaal. Andere objecten zijn tevens mogelijk echter afhankelijk van de voorraad bij onze leveranciers. Laat ons jullie wensen weten en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. Samen gezamenlijk aan een groter object werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Tip!

Deze workshop leent zich ook uitermate goed als teambuildingsactiviteit. Neem allen een foto mee van iets wat je dierbaar is. Iedereen bewerkt een fotolijstje waar deze foto in gaat. Deze dient later bijvoorbeeld tijdens een diner als gespreksonderwerp met je collega's zodat jullie elkaar nog beter en op een andere manier leren kennen.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • alle materialen
  • houten schaal ( circa 30 cm )
  • alle overige materialen
  • koffie/thee met wat lekkers