UITJES VOOR IEDEREEN!

FEMZ Workshops & Events Tilburg

Uitjes voor iedereen!

Welkom bij FEMZ Workshops & Events Tilburg. Dé plek in Tilburg waar je uitjes vindt voor iedereen! Van vrijgezellenfeest tot kinderfeestje en van familiedag tot personeelsuitje! Creatief, culinair, actief, een mix van al deze samen, bij ons is alles mogelijk!

 

7 dagen per week staat ons team van enthousiaste workshop coaches, spelleiders, quizmasters en andere professionals voor jullie klaar. Om jullie een uitje te bezorgen waar jullie nog lang met plezier op terug zullen kijken! Bij ons staan jullie wensen voorop. Wij doen er dan ook alles aan om jullie hierin tegemoet te komen en om jullie uitje tot in de puntjes te verzorgen!

Waarom kiezen voor FEMZ?!

* Ruim 10 jaar ervaring in de branche

* Een breed aanbod in activiteiten / uitjes voor iedereen!

* Duidelijke all-in prijzen, dus geen verrassingen achteraf

* Veel mogelijkheden tot maatwerk

* Vele tevreden klanten zijn al voorgegaan

Eigen sfeervolle centrum locatie:

Wij ontvangen jullie graag op onze sfeervolle locatie in het centrum van Tilburg. Hier kunnen wij groepen tot max. 60 personen plaatsen. Indien de groep groter is kunnen wij uitwijken naar een geschikte locatie welke zich eveneens in hartje centrum van Tilburg bevindt.

Uitjes op locatie i.v.m. WKR:

Naast dat wij de activiteiten op onze locatie in Tilburg verzorgen komen wij ook graag naar jullie toe. Dit kan soms gunstig zijn ivm de WKR (werk kosten regeling) zo hoeft er geen belasting over het uitje te worden afgedragen.

Geschiedenis en missie FEMZ:

FEMZ is opgericht in 2005 en was daarmee het eerste breed georienteerde workshopbureau in Tilburg. FEMZ is destijds onstaan uit een hobby maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere professionele aanbieders van workshops en groeps activiteiten in de regio.

Onze visie is dat een uitje gezellig maar vooral ook een bijzondere ervaring moet zijn. Dit merk je dan ook in alles wat wij doen. Onze uitstraling is informeel, gezellig, gastvrij en vooral ook warm en persoonlijk. Wij zetten graag een stapje extra om van ieder uitje een feestje te maken om niet te vergeten! Daarnaast hebben we al onze activiteiten in eigen beheer waardoor we een goede kwaliteit kunnen waarborgen en flexibel kunnen inspelen op jullie specifieke wensen.