UITJES VOOR IEDEREEN!

Botsauto voetbal

Een unieke activiteit met veel fun en teambuilding!

Prijs: va. € 11,50 p.p. incl. cons.

Aantal deelnemers:
Minimaal 10 deelnemers.

Tijdsduur: Circa 1 uur incl. uitleg, spelen en drankje na afloop.

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Locatie: Tilburg

Botsauto voetbal. Wel een heel bijzonder potje voetballen.

Uniek in Nederland, leuk, jeugdsentiment, hilariteit etc,…. allemaal termen die passen bij de te gekke activiteit Botsauto voetbal! Of je nu op zoek bent naar een originele invulling voor jullie vriendenuitje, vrijgezellenuitje of teamuitje. Met botsauto voetbal is plezier gegarandeerd!

In twee teams gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens een potje voetbal. Geen voetenwerk, hands en al zeker geen kopballen, maar een potje sportief plezier met een knallende uitslag!

Grote groepen:

Ook met grotere groepen is het mogelijk om deze activiteit te boeken. Je dient dan enkel even op elkaar te wachten tot je aan de beurt bent. Wil je dit lieve niet, dan zijn er tal van andere leuke activiteiten op locatie in Tilburg mogelijk. Zo kunnen we makkelijk een combinatie maken tussen verschillende activiteiten en een roulatie programma samenstellen.

Nog meer leuke ideeën voor jullie uitje?

Zoals gezegd bieden we naast het Botsauto voetbal een meer dan compleet aanbod in andere leuke activiteiten. Denk aan stoere ( mannen ) workshops, lachwekkende quizzen en spannende citygames. Er is van alles mogelijk met of zonder een hapje en een drankje. Zo nemen wij de zorg van het plannen van een uitje graag uit handen. Vertel ons gerust je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag!

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • een drankje na afloop
  • een unieke ervaring met 100% teambuilding

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 12,50 p.p.

Prijs va. 25 deelnemers: € 11,50 p.p. incl. een kwartier extra speeltijd

Prijs va. 50 deelnemers: op aanvraag