Femz workshops en citygames

Kruip in de huid van een echte DJ

Prijs: va. €25,- p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 deelnemers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg

DJ Workshop Tilburg; kruip voor een keer in de huid van een echte DJ

Benieuwd hoe het voelt om aan een draaitafel te staan net als een echte bekende DJ? Zie jij jezelf in gedachten stiekem al wekelijks heen en weer vliegen naar Ibiza om daar de sterren van de hemel te draaien samen met grootheden als Tiesto, Armin van Buuren en Afrojack? Volg dan de DJ workshop Tilburg en wie weet komt je droom nog eens uit!

Dit is jouw kans! Je moet natuurlijk ergens beginnen, en waarom dan niet bij het volgen van een heuse DJ workshop in Tilburg?!! In deze 2 tot 2,5 uur durende workshop gaan jullie onder leiding van een ervaren DJ de kneepjes van het vak leren. Hij zal beginnen met het uitleg van de basis van het draaien. Daarna komen jullie stuk voor stuk aan de beurt om ook zelf te draaien en kun je het vak echt ervaren.

Uiteraard wordt alles wat jullie mixen opgenomen. De bestanden hiervan zullen jullie in de week na afloop via We transfer ontvangen.

Wil je meer weten over deze workshop of deze workshop boeken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €25,- p.p. incl. btw

 

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding door een ervaren DJ
  • gebruik van apparatuur
  • geluidsopnames ( deze worden na afloop per mail toegestuurd )
  • 2 consumpties(bier/wijn/fris)