UITJES VOOR IEDEREEN!

Kerst Kookworkshop

Kom alvast in de kerststemming tijdens onze kerst kookworkshop.

Kerst met humor

Een kerst vol humor is tocht de beste kerst die je je kunt wensen?!

Kerst Borrel in the mix

Een informele kerstborrel met vermaak voor iedereen!

Creatief en Culinair met Kerst

Een complete dag in kerst thema met voor elk wat wils!

Workshop Foute kerst trui pimpen

Steel de show met jouw foute kerst trui tijdens het volgende familie kerstdiner!

Foute Kerst Bingo

Ouderwetse gezelligheid in Kerst sfeer!

Houten kerst huisjes maken

Een sfeervolle kerst workshop met houten kersthuisjes waar je nog jaren plezier van zult hebben!

Houten kerstbord maken

Een gezellige kerstworkshop met een kerstbord waar je nog jaren plezier van zult hebben!

Prijs va. €42,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Minimaal 10, minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 3,5 uur.

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Locatie: FEMZ Tilburg

Kerst Kookworkshop, kom alvast in the mood for Christmas!

Elk jaar is het weer een uitdaging om een leuk gerecht te bedenken waar je ook dit jaar weer je gasten mee kunt verrassen en verblijden. Ideaal dus als je een kerst kookworkshop volgt waarbij je meerdere verschillende gerechten gaat maken die meer dan geschikt zijn voor de feestdagen. Je krijgt niet alleen een flinke dosis inspiratie tijdens de kerst kookworkshop. Uiteraard is het vooral een gezellige belevenis waarbij je samen met je collega’s, familie of vrienden gaat koken en genieten van een heerlijke maaltijd. Volledig in kerst sferen waardoor jullie zeker weten in de juiste stemming zullen komen voor de feestdagen!

Helemaal aangekleed:

Vanaf eind November wordt onze locatie aangekleed in kerstsfeer. Jullie worden ontvangen met een feestelijke drankje. Ook ligt er voor elke deelnemer een kerstmuts klaar en zullen de bekende Christmas Carols niet ontbreken. Een en al kerst dus wat de klok slaat tijdens de kerst kookworkshop bij FEMZ.

Verloop van de kerst kookworkshop:

Jullie worden allereerst gastvrij ontvangen met een lekker welkomst drankje. Ook staat er een kleine versnapering voor jullie klaar voor de eerste lekkere trek. Hierna worden de kerstmutsen en schortjes uitgedeeld, de teams gemaakt en de gerechten verdeeld. Jullie gaan in kleine groepjes koken om hiervan gezamenlijk een heerlijke kerstwaardige maaltijd te maken. Als het koken klaar is mag iedereen aan tafel om te genieten van al het lekkers. Tijdens het koken en dineren schenken wij nog 3 drankjes per persoon en we sluiten af met koffie/thee en friandise.

Een complete dag in kerstthema?

Zijn jullie op zoek naar een complete dag in kerst thema? Of juist niet? Wij bieden vele mogelijkheden om uw dag compleet te maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij denken graag mee.

Kerst met humor, daar hoeven we geloof ik niets aan toe te voegen 😉

Humor en lachen is gezond! En hoe kun je nog beter je jaar afsluiten en uitkijken naar een nieuw jaar dan met een flinke dosis humor?! Heerlijk ter invulling van het jaarlijkse teamuitje, familiedag, bedrijfsfeest of ander eindejaar groepsuitje. Maar hoe gaan we deze humor nu in jullie uitje brengen? Nou met een ludieke actieve stadswandeling onder leiding van een aantal grappige typetjes die jullie de leukste plekje van de stad zullen laten zien. Daarnaast zullen ze jullie leuke waarheden en onwaarheden vertellen over deze plekjes. Je kunt hierbij van alles verwachten 😉

Vervolgens is het tijd voor een borrel om even op te warmen gevolgd door een hilarische foute kerst bingo. In verschillende rondes worden jullie uitgedaagd met gezellige, ludieke en typische kerst opdrachten. Muziek voert hierbij de boventoon en uiteraard zijn er ook te gekke prijzen te winnen 😉 dit alles onder leiding van onze eigen bingo juffrouw!

Programma van het arrangement Kerst met humor:

13.00 – 13.15 uur: ontvangst met koffie/thee en koekje

13.15 – 15.00 uur: ludieke actieve stadswandeling in het centrum van Tilburg of Breda

15.00 – 16.00 uur: informeel borrelen (incl. 2 drankjes p.p.)

16.00 – 18.00 uur: de foute kerstbingo (incl. 2 drankjes p.p.)

18.00 – 20.00 uur: heerlijk drie gangen diner (optioneel )

Meerdere combinaties binnen het concept Kerst met Humor mogelijk:

De Foute kerstbingo is tevens als diner spel variant te boeken en past derhalve ook prima binnen het concept Kerst met humor. Ander combinaties zijn uiteraard ook goed mogelijk. Vertel ons gerust jullie wensen en wij gaan hiermee aan de slag!

Kerst Borrel in the mix! Een informele borrel met diverse leuke activiteiten.

Willen jullie dit jaar gewoon gezellig samen borrelen tijdens het jaarlijkse eindejaar / kerst uitje? Maar wil je ook graag voor degene die dit leuk vinden een optie bieden om creatief of culinair aan de slag te gaan als extra vermaak tijdens het uitje? Dan is het arrangement Kerst Borrel in the mix wellicht een leuke invulling voor jullie organisatie!

Ter invulling van Kerst Borrel in the mix zullen we in overleg een combinatie maken van een aantal creatieve, culinaire of ludieke activiteiten. Een voorbeeld hiervan is de combinatie met een workshop houten huisjes decoreren, een ludieke kerst bingo en het mixen van verschillende winterse cocktails. Een andere combinatie zou kunnen zijn; het maken van lekker kerst chocolaatjes gecombineerd met een gezellige kerst quiz en het maken van een persoonlijk en eigen gemaakt kerst geschenk. Allen zijn korte workshops / intermezzo’s tijdens een gezellige borrel in informele setting.

Vele mogelijkheden tot maatwerk:

Zoals je hierboven ziet is er van alles mogelijk ter aankleding van jullie kerst borrel. Omdat we al onze activiteiten in eigen beheer ontwikkelen en verzorgen bieden we ook hierin vele mogelijkheden tot maatwerk. Vertel ons jullie wensen en ons motortje begint te lopen. Zo weet je zeker dat jullie kerst uitje past binnen jullie specifieke wensen.

Combi’s afhankelijk van het aantal gasten:

Het arrangement Borrel in the mix kunnen wij aanbieden vanaf een deelnemers aantal van 50 personen. Bij dit aantal kunnen wij een combinatie aanbieden van twee activiteiten. Hoe meer deelnemers hoe meer combinaties er gemaakt kunnen worden. Ook dit zal allemaal in overleg met jullie worden bepaald. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vertel ons dan je wensen en wij gaan hier graag mee aan de slag!

Creatief en Culinair met Kerst, een populaire combinatie met voor elk wat wils!

Een van onze meest populaire combinatie arrangement is de combinatie met een creatieve workshop, gevolgd door een borrel en een lekker kookworkshop. Zo heeft het arrangement Creatief en Culinair met Kerst dan ook alles in zich om voor elke deelnemer wat wils te bieden. Ideaal dus wanneer je zoekt naar een invulling voor een kerst of eindejaar uitje met een gemêleerd gezelschap.

Welke creatieve activiteit het gaat worden is aan jullie. Vanaf 50 personen is een combinatie van verschillende activiteiten tevens mogelijk. Willen jullie de dag geheel in kerst thema beleven dan zijn de workshop foute kerst trui maken, houten kerst bord maken of houten kerst huisjes decoreren een leuke invulling voor het dag gedeelte.

Voor de kookworkshop kunnen we een heerlijk tapas / hapjes menu aanbieden. Zo is er zeker ook bij een grotere groep voldoende mogelijk in smaken en rekening houdend met ev. dieetwensen en/of allergieën. Natuurlijk kunnen we ook deze workshop voorzien van een gezellig kerst tintje.

Het programma van het arrangement Creatief en Culinair met Kerst zou er als volgt uit kunnen zien:

14.00 – 16.30 uur: een creatieve workshop

16.30 – 18.00 uur: een lekkere borrel bestaande uit drie drankjes p.p. en een kleine versnapering op tafel.

18.00 – 21.00 uur: een heerlijke kookworkshop

*het programma kan afwijken en is tevens afhankelijk van de gekozen workshop en jullie wensen.

*Va. 35 personen zullen we in overleg een programma op maat samenstellen wat er ongeveer als bovenstaand programma uitziet. Enkel zullen we de kookworkshop in dit geval combineren met andere culinaire activiteiten. Deze zorgen voor nog meer sfeer en gezelligheid en vormen gezamenlijk een complete culinaire beleving!

Workshop foute kerst trui pimpen, hoe fouter hoe beter!

Ze zijn de laatste jaren niet meer weg te denken tijdens kerstmis. De ene is nog lelijker dan de ander. En er is zelfs een heuse strijd ontstaan van wie de lelijkste ooit heeft gemaakt of gekocht! Waar hebben we het over denk je?… De foute kerst trui natuurlijk 🙂 En tijdens deze workshop foute kerst trui pimpen mag jij ook je best gaan doen om deze strijd te winnen. Met lint, diverse kerstversieringen, verf, belletjes, vilt en meer tover jij een basic trui om tot een super lelijk en lekker fout kerst exemplaar. En wie de meest Foute kerst trui maakt, wint uiteraard een leuke prijs!

Leuk ter invulling van een informeel eindejaar uitje.

De workshop foute kerst trui pimpen is ideaal voor als je op zoek bent naar een ludieke activiteit ter invulling van jullie eindejaar uitje samen met vrienden, familie of collega’s met een informeel karakter. Zeker weten dat er veel wordt gelachen en dat de foto’s welke tijdens de workshop worden gemaakt lang binnen jullie bedrijf, groep of familie zullen circuleren.

Verloop van het kerst uitje:

Jullie worden bij ons ontvangen met een lekker warm bakje koffie/thee en wat lekkers. Elke deelnemer krijgt van ons een kerstmuts om alvast in de stemming te komen. Hierna volgt een korte uitleg van de verschillende materialen en dan mogen jullie je lekker uitleven. Aan het einde heeft eenieder van jullie een eigen foute kerst trui die elk jaar weer tevoorschijn kan worden gehaald voor de strijd der foute kerst truien 😉

Gezien de verschillende maten van alle deelnemers en omdat we de prijs aantrekkelijk willen houden, hebben we ervoor gekozen iedereen een eigen trui mee te laten nemen. Mocht dit niet wenselijk zijn kunnen wij hier tegen vergoeding uiteraard ook zorgen.

Uitbreiding mogelijk:

Willen jullie graag een complete avond of dag in kerstthema in Tilburg of Breda beleven? Dan is het wellicht een leuke optie om deze workshop te combineren met onze kerst kookworkshop of ons foute kerst bingo dinerspel. Vertel ons gerust jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

*Onze kerst uitjes zijn te boeken voor de maanden November en December.

Foute Kerst Bingo, voor een ouderwets gezellige avond uit in kerstsfeer!

Het Foute Kerst Bingo spel is hét Uitje als je in bent voor een hilarische avond of middag uit in Tilburg of Breda. Onder leiding van onze spelleiding gaan jullie een paar feestelijke uurtjes tegemoet die geheel in het teken staan van kerstmis. Denk aan gouwe ouwe kersthits, dus lekkere meezingers, een kitsch kerstballen proef, jingle bells, foute kersttruien en uiteraard ook super foute kerst cadeaus!! Kortom een eindejaar of kerstuitje met collega’s, familie of vrienden wat garant staat voor de nodige lol en kerstsfeer!

Jullie worden bij ontvangst verwelkomt met een lekker drankje, onze bingo dame legt jullie spelregels van de foute kerst bingo uit en de kaarten en stiften komen ter tafel. Nu kan het feest beginnen! Er zijn meerdere bingo rondes. Dus er is genoeg kans om een van die “fantastische” prijzen in de wacht te slepen!

Leuke opdrachten en fantastische prijzen!!

Naast gewone bingo ballen waarbij je een nummer van je kaart doorstreept, zijn er ook speciale bingo ballen. Wanneer je een van deze ballen op je kaart hebt staan worden jij en jouw partners in crime uitgedaagd met een ludieke opdracht. Slagen jullie hierin? Dan zijn jullie weer een stukje dichter bij een vol rijtje en/of volle kaart en maak je dus nog meer kans op “FANTASTISCHE PRIJZEN” 😉

Zijn jullie wel in voor een fout Kerst Uitje? Trek dan je allerfoutste kerst sweater aan en kom gezellig naar FEMZ!

Uitbreiding naar een compleet kerstuitje mogelijk:

Willen jullie graag een complete dag of avond in kerst thema? Dan is het wellicht een leuk idee om de foute kerst bingo te combineren met een workshop foute kerst truien pimpen, een lekkere kerst kookworkshop of wellicht wil je de foute kerstbingo upgraden naar dinerspel? er is van alles mogelijk. Vertel ons jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

* de prijzen die je kunt winnen zijn leuke foute prijzen met een knipoog naar het thema van het spel. Verwacht dus geen botox behandelingen en gucci tassen, dat is een andere bingo 😉

Houten kerst huisjes maken, leuk ter decoratie en helemaal van nu!

Zijn jullie wel in voor een leuke creatieve kerstworkshop? En wil je iets leuks en origineels waar je echt nog jaren plezier van zult hebben zonder dat het elk jaar wat meer uitvalt of vergaat? 😉 Dan is een workshop houten kerst huisjes maken wellicht wat voor jullie. Er is keuze uit verschillende afbeeldingen allemaal in het thema kerstmis! Denk aan kerstmannen, kerstklokjes, rendieren en meer!

We zullen een variatie aan afbeeldingen tijdens de workshop voor handen hebben zodat er voor iedereen wat wils is.

De workshop houten kerst huisjes maken:

Je wordt tijdens al onze kerstworkshops ontvangen met een lekker kopje koffie/thee met een lekker kerst versnapering. Je kunt hierbij denken koekjes, kerst kransjes, chocolaatjes of iets dergelijks. Ook zullen we gezellige kerstliedjes draaien en is er voor alle deelnemers een heuse kerstmuts. Zo komen jullie zeker in de kerst stemming!

Daarna moeten jullie natuurlijk nog wel even de handen uit de mauwen steken. De huisjes gaan jullie voorzien van een basis beits of verf laag. Er is keuze uit verschillende tinten beits en kleuren verf. Daarna wordt de vorm door jullie onder leiding van onze ervaren coach aangebracht. Aan het einde van de workshop heb je een aantal leuke houten kersthuisjes (2/3) gemaakt waar je nog lang plezier aan zult beleven!

Uitbreiding mogelijk

Willen jullie nog meer kerstsfeer proeven? Dan is het ook erg leuk om de workshop houten kersthuisjes maken te combineren met een van onze andere kerstuitjes zoals bijvoorbeeld onze  kerst kookworkshop of de foute kerstbingo! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij denken graag mee.

Wanneer te boeken?

Onze kerst uitjes zijn te boeken voor in de maanden november en december. Maar wees er op tijd bij want deze data lopen altijd snel vol 😉

Houten kerstbord maken, waaraan je nog jaren plezier zult beleven.

Zijn jullie wel in voor een gezellige kerstworkshop? En mag het deze keer wel wat origineler dan andere jaren? En wil je ook nog iets maken waar je echt jaren plezier van zult hebben zonder dat het jaar na jaar steeds wat meer uitvalt of stuk gaat 😉 Wat dacht je van een workshop houten kerstbord maken. Met keuze uit verschillende dessins allemaal in het thema kerstmis! Denk aan kerstmannen, originele en humoristische teksten, gezellige sfeerplaatjes, bellen, bomen en meer!

Voorafgaand aan de workshop houten kerstbord maken zullen wij een bestand toezenden met hierin de mogelijke ontwerpen. Het is fijn als alle deelnemers dan vooraf een keuze maken uit een van deze dessins. Indien dit niet mogelijk is zullen wij een combinatie aanbieden van de verschillende dessins.

De workshop houten kerstbord maken:

Je wordt tijdens al onze kerstworkshops ontvangen met een lekker kopje koffie/thee met een lekker kerst versnapering. Denk aan kransjes, koekjes, kerst chocolaatjes of iets dergelijks. Ook zullen we op de achtergrond een gezellig kerstliedje draaien en is er voor elke gast een gezellige kerstmuts. Zo komen jullie zeker helemaal in de kerst stemming!

Hierna moet er natuurlijk ook nog wel gewerkt worden. Het bord kunnen jullie voorzien van een basis beits laag. Er is keuze uit verschillende tinten beits. Daarna wordt de afbeelding door jullie onder leiding van onze ervaren workshop leiding aangebracht. Ook hierbij is er voldoende keuze in kleuren. Het resultaat is een mooi en stevig bord wat elk jaar een plekje in je huis zal veroveren. En waar je dus nog jaren lang plezier aan zult beleven.

Uitbreiding mogelijk

Wil je graag een complete dag in kerststemming. Dan is het misschien ook erg leuk om deze workshop te combineren met onze kerst kookworkshop of onze foute kerstbingo! Wil je meer weten? Vertel ons gerust je wensen en wij gaan hiermee aan de slag.

Wanneer te boeken?

Onze kerst activiteiten zijn te boeken in de maanden november en december. Maar wees er op tijd bij want deze data lopen altijd snel vol 😉

Specificaties:

Incl:

  • ontvangst met een welkomst drankje en wat lekkers
  • uitleg en begeleiding
  • alle ingredienten
  • recepten ( deze zullen we tevens per mail nazenden )
  • 3 consumpties
  • koffie/thee met friandise na
  • aankleding en kerstmuts voor elke deelnemer

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 47,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 deelnemers: € 45,- p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: € 42,50 p.p. incl. btw