UITJES VOOR IEDEREEN!

Foute Kerst Bingo

Ouderwetse gezelligheid in Kerst sfeer!

Prijs: va. €19,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Tilburg min. 10 pers. Breda min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2 uur.

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Locatie: Tilburg / Breda eo.

Foute Kerst Bingo, voor een ouderwets gezellige avond uit in kerstsfeer!

Het Foute Kerst Bingo spel is hét Uitje als je in bent voor een hilarische avond of middag uit in Tilburg of Breda. Onder leiding van onze spelleiding gaan jullie een paar feestelijke uurtjes tegemoet die geheel in het teken staan van kerstmis. Denk aan gouwe ouwe kersthits, dus lekkere meezingers, een kitsch kerstballen proef, jingle bells, foute kersttruien en uiteraard ook super foute kerst cadeaus!! Kortom een eindejaar of kerstuitje met collega’s, familie of vrienden wat garant staat voor de nodige lol en kerstsfeer!

Jullie worden bij ontvangst verwelkomt met een lekker drankje, onze bingo dame legt jullie spelregels van de foute kerst bingo uit en de kaarten en stiften komen ter tafel. Nu kan het feest beginnen! Er zijn meerdere bingo rondes. Dus er is genoeg kans om een van die “fantastische” prijzen in de wacht te slepen!

Leuke opdrachten en fantastische prijzen!!

Naast gewone bingo ballen waarbij je een nummer van je kaart doorstreept, zijn er ook speciale bingo ballen. Wanneer je een van deze ballen op je kaart hebt staan worden jij en jouw partners in crime uitgedaagd met een ludieke opdracht. Slagen jullie hierin? Dan zijn jullie weer een stukje dichter bij een vol rijtje en/of volle kaart en maak je dus nog meer kans op “FANTASTISCHE PRIJZEN” 😉

Zijn jullie wel in voor een fout Kerst Uitje? Trek dan je allerfoutste kerst sweater aan en kom gezellig naar FEMZ!

Uitbreiding naar een compleet kerstuitje mogelijk:

Willen jullie graag een complete dag of avond in kerst thema? Dan is het wellicht een leuk idee om de foute kerst bingo te combineren met een workshop foute kerst truien pimpen, een lekkere kerst kookworkshop of wellicht wil je de foute kerstbingo upgraden naar dinerspel? er is van alles mogelijk. Vertel ons jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

* de prijzen die je kunt winnen zijn leuke foute prijzen met een knipoog naar het thema van het spel. Verwacht dus geen botox behandelingen en gucci tassen, dat is een andere bingo 😉

Specificaties:

Incl:

  • Speluitleg
  • Begeleiding
  • Gebruik van materialen en attributen
  • 2 consumpties p.p.
  • Foute prijsjes voor de winnende team.
  • Een kerstmuts voor elke deelnemer

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €24,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag