UITJES VOOR IEDEREEN!

Houten kerstbord maken

Een gezellige kerstworkshop met een kerstbord waar je nog jaren plezier van zult hebben!

Prijs va. € 29,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Tilburg min. 10 pers. Breda min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2,5 uur

Datum en tijd:
In overleg 7, dagen per week mogelijk in de maanden Nov/Dec

Locatie: Tilburg / Breda eo.

Houten kerstbord maken, waaraan je nog jaren plezier zult beleven.

Zijn jullie wel in voor een gezellige kerstworkshop? En mag het deze keer wel wat origineler dan andere jaren? En wil je ook nog iets maken waar je echt jaren plezier van zult hebben zonder dat het jaar na jaar steeds wat meer uitvalt of stuk gaat 😉 Wat dacht je van een workshop houten kerstbord maken. Met keuze uit verschillende dessins allemaal in het thema kerstmis! Denk aan kerstmannen, originele en humoristische teksten, gezellige sfeerplaatjes, bellen, bomen en meer!

Voorafgaand aan de workshop houten kerstbord maken zullen wij een bestand toezenden met hierin de mogelijke ontwerpen. Het is fijn als alle deelnemers dan vooraf een keuze maken uit een van deze dessins. Indien dit niet mogelijk is zullen wij een combinatie aanbieden van de verschillende dessins.

De workshop houten kerstbord maken:

Je wordt tijdens al onze kerstworkshops ontvangen met een lekker kopje koffie/thee met een lekker kerst versnapering. Denk aan kransjes, koekjes, kerst chocolaatjes of iets dergelijks. Ook zullen we op de achtergrond een gezellig kerstliedje draaien en is er voor elke gast een gezellige kerstmuts. Zo komen jullie zeker helemaal in de kerst stemming!

Hierna moet er natuurlijk ook nog wel gewerkt worden. Het bord kunnen jullie voorzien van een basis beits laag. Er is keuze uit verschillende tinten beits. Daarna wordt de afbeelding door jullie onder leiding van onze ervaren workshop leiding aangebracht. Ook hierbij is er voldoende keuze in kleuren. Het resultaat is een mooi en stevig bord wat elk jaar een plekje in je huis zal veroveren. En waar je dus nog jaren lang plezier aan zult beleven.

Uitbreiding mogelijk

Wil je graag een complete dag in kerststemming. Dan is het misschien ook erg leuk om deze workshop te combineren met onze kerst kookworkshop of onze foute kerstbingo! Wil je meer weten? Vertel ons gerust je wensen en wij gaan hiermee aan de slag.

Wanneer te boeken?

Onze kerst activiteiten zijn te boeken in de maanden november en december. Maar wees er op tijd bij want deze data lopen altijd snel vol 😉

Specificaties:

Incl:

* uitleg

* begeleiding

* houten bord van circa 40×50

* alle andere benodigde materialen

* koffie / thee

* wat lekkers op tafel

* een kerstmuts voor alle deelnemers.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 34,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: € 32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: € 29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag