UITJES VOOR IEDEREEN!

Kerst Borrel in the mix

Een informele kerstborrel met vermaak voor iedereen!

op aanvraag

Aantal deelnemers:
Minimaal 50 deelnemers, minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Min. 3 uur (afhankelijk van het aantal gasten )

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Locatie: Tilburg / Breda e.o.

Kerst Borrel in the mix! Een informele borrel met diverse leuke activiteiten.

Willen jullie dit jaar gewoon gezellig samen borrelen tijdens het jaarlijkse eindejaar / kerst uitje? Maar wil je ook graag voor degene die dit leuk vinden een optie bieden om creatief of culinair aan de slag te gaan als extra vermaak tijdens het uitje? Dan is het arrangement Kerst Borrel in the mix wellicht een leuke invulling voor jullie organisatie!

Ter invulling van Kerst Borrel in the mix zullen we in overleg een combinatie maken van een aantal creatieve, culinaire of ludieke activiteiten. Een voorbeeld hiervan is de combinatie met een workshop houten huisjes decoreren, een ludieke kerst bingo en het mixen van verschillende winterse cocktails. Een andere combinatie zou kunnen zijn; het maken van lekker kerst chocolaatjes gecombineerd met een gezellige kerst quiz en het maken van een persoonlijk en eigen gemaakt kerst geschenk. Allen zijn korte workshops / intermezzo’s tijdens een gezellige borrel in informele setting.

Vele mogelijkheden tot maatwerk:

Zoals je hierboven ziet is er van alles mogelijk ter aankleding van jullie kerst borrel. Omdat we al onze activiteiten in eigen beheer ontwikkelen en verzorgen bieden we ook hierin vele mogelijkheden tot maatwerk. Vertel ons jullie wensen en ons motortje begint te lopen. Zo weet je zeker dat jullie kerst uitje past binnen jullie specifieke wensen.

Combi’s afhankelijk van het aantal gasten:

Het arrangement Borrel in the mix kunnen wij aanbieden vanaf een deelnemers aantal van 50 personen. Bij dit aantal kunnen wij een combinatie aanbieden van twee activiteiten. Hoe meer deelnemers hoe meer combinaties er gemaakt kunnen worden. Ook dit zal allemaal in overleg met jullie worden bepaald. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vertel ons dan je wensen en wij gaan hier graag mee aan de slag!

Specificaties:

Incl:

  • meerdere mini workshops / intermezzo’s
  • 3 uur onbeperkt drankjes (pils/wijn/fris)
  • begeleiding tijdens de activiteiten
  • een kleine versnapering op tafel tijdens de borrel
  • alle materialen en/of ingredi├źnten tijdens de activiteiten
  • locatie kosten
  • maatwerk

Deelnemers & Prijs:

Prijs: op aanvraag.