UITJES VOOR IEDEREEN!

Workshop Foute kerst trui pimpen

Steel de show met jouw foute kerst trui tijdens het volgende familie kerstdiner!

Prijs: va. €22,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Tilburg min. 10 pers, Breda eo min. 15 pers, minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2 uur.

Datum en tijd:
In overleg 7, dagen per week mogelijk in de maanden Nov/Dec

Locatie: Tilburg / Breda eo.

Workshop foute kerst trui pimpen, hoe fouter hoe beter!

Ze zijn de laatste jaren niet meer weg te denken tijdens kerstmis. De ene is nog lelijker dan de ander. En er is zelfs een heuse strijd ontstaan van wie de lelijkste ooit heeft gemaakt of gekocht! Waar hebben we het over denk je?… De foute kerst trui natuurlijk 🙂 En tijdens deze workshop foute kerst trui pimpen mag jij ook je best gaan doen om deze strijd te winnen. Met lint, diverse kerstversieringen, verf, belletjes, vilt en meer tover jij een basic trui om tot een super lelijk en lekker fout kerst exemplaar. En wie de meest Foute kerst trui maakt, wint uiteraard een leuke prijs!

Leuk ter invulling van een informeel eindejaar uitje.

De workshop foute kerst trui pimpen is ideaal voor als je op zoek bent naar een ludieke activiteit ter invulling van jullie eindejaar uitje samen met vrienden, familie of collega’s met een informeel karakter. Zeker weten dat er veel wordt gelachen en dat de foto’s welke tijdens de workshop worden gemaakt lang binnen jullie bedrijf, groep of familie zullen circuleren.

Verloop van het kerst uitje:

Jullie worden bij ons ontvangen met een lekker warm bakje koffie/thee en wat lekkers. Elke deelnemer krijgt van ons een kerstmuts om alvast in de stemming te komen. Hierna volgt een korte uitleg van de verschillende materialen en dan mogen jullie je lekker uitleven. Aan het einde heeft eenieder van jullie een eigen foute kerst trui die elk jaar weer tevoorschijn kan worden gehaald voor de strijd der foute kerst truien 😉

Gezien de verschillende maten van alle deelnemers en omdat we de prijs aantrekkelijk willen houden, hebben we ervoor gekozen iedereen een eigen trui mee te laten nemen. Mocht dit niet wenselijk zijn kunnen wij hier tegen vergoeding uiteraard ook zorgen.

Uitbreiding mogelijk:

Willen jullie graag een complete avond of dag in kerstthema in Tilburg of Breda beleven? Dan is het wellicht een leuke optie om deze workshop te combineren met onze kerst kookworkshop of ons foute kerst bingo dinerspel. Vertel ons gerust jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

*Onze kerst uitjes zijn te boeken voor de maanden November en December.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • alle pimp materialen
  • een kerstmuts voor elke deelnemer
  • koffie/thee
  • wat lekkers
  • excl.trui

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €27,50 p.p.

Prijs va. 25 deelnemers: €25,- p.p.

Prijs va. 50 deelnemers: €22,50 p.p.

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.