UITJES VOOR IEDEREEN!

Aan de slag met Duct tape

Aan de slag met duct tape en maak zo je eigen etui, sleutelhanger, telefoonhoesje etc,

Prijs: € 15,- p.p.

Aantal deelnemers:
Minimaal 8, minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2 uur

Datum en tijd:
In overleg, mogelijk van ma t/m vrij, za starten tot 12.30 uur en op zondag.

Tilburg

Aan de slag met Duct tape en maak je eigen stoere creatie!

Wist je dat werken met duct tape echt superleuk is om te doen? Er is duct tape in verschillende kleuren, motiefjes en dessins zo is er zowel voor jongens als voor meiden voldoende keuze. En echt iedereen kan het! In circa 1,5 uur tijd maak jij je eigen toffe portemonneetje, etui, sleutelhanger of telefoonhoesje. Kies maar! Voordat we starten worden jullie ontvangen met een lekker glaasje ranja met wat lekkers. Hierna gaan we aan de slag met Duct tape en maak je jouw eigen ontwerp. Tijdens de workshop wordt je uiteraard begeleid en geholpen door onze workshop leidster. Ook zijn er voldoende voorbeelden aanwezig zodat je eerst wat inspiratie op kunt doen. En dan?… AAN DE SLAG MET DUCT TAPE!! zeker weten dat jij een stoer, creatief en geslaagd kinderfeest zult beleven!

Mee eten kan!

Wil je na de workshop aan de slag met duct tape gezellig blijven eten? Dat kan! Voor €5,- p.p. extra verzorgen we lekkere broodjes knakworst ( 2 p.p. ) met daarbij een glaasje fris en een ijsje na. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze kinderfeestjes op onze locatie in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met de juiste keuze en gaan er samen met jou, je vriendjes en vriendinnen een feest van maken waar je nog lang met plezier op terug zult kijken!

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • drankje en lekkers bij ontvangst
  • alle materialen
  • een drankje tijdens het knutselen
  • een cadeautje voor de jarige
  • een drankje voor de ouders / begeleiders

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 8 kinderen: € 15,- p.p.