UITJES VOOR IEDEREEN!

Kinderfeestje cupcakes versieren

Kinderfeestje cupcakes versieren, zoet en lekker. Ben jij dol op cupcakes en lijkt het je leuk om deze samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes te gaan versieren tijdens jouw eigen kinderfeestje? Dat kan bij FEMZ tijdens het kinderfeestje cupcakes versieren. Je wordt eerste ontvangen met een glaasje ranja met daarbij wat lekkers. Daarna wordt er…

Prijs: € 13,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Minimaal 8

Tijdsduur: Circa 1,5-2 uur

Datum en tijd:
In overleg, ma t/m vrij mogelijk

FEMZ te Tilburg

Kinderfeestje cupcakes versieren, zoet en lekker.

Ben jij dol op cupcakes en lijkt het je leuk om deze samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes te gaan versieren tijdens jouw eigen kinderfeestje? Dat kan bij FEMZ tijdens het kinderfeestje cupcakes versieren. Je wordt eerste ontvangen met een glaasje ranja met daarbij wat lekkers. Daarna wordt er natuurlijk gezongen en kunnen de cadeautjes nog worden uitgepakt.

Daarna geeft onze workshop leidster een korte uitleg van wat jullie mogen gaan doen, laat ze alle spullen zien en verteld ze hoe je deze kunt gebruiken. Hierna mogen jullie snel zelf gaan versieren. Maak je een cupcake van Pino, wordt jouw exemplaar zoet roze? Jij bepaalt het helemaal zelf! Iedereen van jullie krijgt 3 cakejes om te versieren en een doosje om ze ook in mee te nemen. Ook tijdens het feestje is er nog meer ranja en lekkers.

De leeftijdsindicatie voor het kinderfeestje cupcakes versieren is 5 – 10 jaar.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • ranja en lekkers bij ontvangst en tijdens de workshop
  • alle ingrediënten
  • doosje om alles in mee te nemen
  • een drankje voor de ouders / begeleiders

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 8 kinderen: € 13,50 p.p.