UITJES VOOR IEDEREEN!

Pizza bakken

Pizza bakken. Yummie!!

Prijs: € 15,- per kind

Aantal deelnemers:
Minimaal 8 en maximaal 20 kinderen

Tijdsduur: Circa 2 uur

Datum en tijd:
Mogelijk van zo t/m vrij, alle tijden zijn bespreekbaar.

Mogelijk in: Tilburg

Pizza bakken. Lekker en gezellig en ideaal voor een culinair kinderfeestje!

Ben jij dol op lekker eten? En gek op koken? Of lijkt het je gewoon leuk om dit eens samen met je vrienden te doen? Dan gaan we dat toch gezellig samen doen tijdens een kinderfeestje pizza bakken!

Van het deeg tot aan de topping.. jullie maken alles helemaal zelf. Onder leiding van onze enthousiaste workshop coach gaan jullie aan de slag met alle benodigde ingrediënten. Bloem, eieren, zout, tomaten, olie…het zijn er een heleboel! Nadat het deeg voor de bodem klaar is ga je de pizza beleggen zoals jij het het lekkers vindt.

Als de pizza’s zijn belegd zijn gaan ze de oven in. Het duurt zo’n 15-20 minuten totdat de pizza klaar is. Tijdens het wachten kunnen jullie een koksmuts versieren of je kunt ervoor kiezen om lekker even naar buiten te gaan of een leuk spel te doen. Dat is aan jullie.

Daarna gaan we natuurlijk proeven of de pizza’s goed gelukt zijn. Yummie!! De recepten voor het maken van de pizza krijgen jullie van ons mee naar huis zodat je ze daar ook nog eens kunt verrassen met jouw kookkunsten!

Natuurlijk worden jullie aan het begin van het kinderfeestje ontvangen met een glaasje drinken en wat lekkers en is er tijdens het eten ook nog wat te drinken. Je hoeft zelf dan ook nergens voor te zorgen wij nemen alles uit handen!

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • drankje en lekkers bij ontvangst
  • alle ingrediënten
  • gebruik van spelmaterialen
  • een drankje tijdens het eten
  • een drankje voor de ouders / begeleiders

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 8 kinderen: € 15,- p.p.