UITJES VOOR IEDEREEN!

Pop art kinderfeestje

Een origineel en creatief kinderfeest!

Prijs: € 13,50 per kind

Aantal deelnemers:
Min. 8 kinderen

Tijdsduur: Circa 2 uur

Datum en tijd:
Mogelijk van zo t/m vrij, alle tijden bespreekbaar

FEMZ Tilburg

Pop art kinderfeestje; zo leuk om een eigen stoer portret te kunnen maken!

Hoe leuk zou het zijn om een portret schilderij van jezelf, je broer of zus of een van je ouders te kunnen maken wat ook nog eens lijkt op het origineel? Maar dan net wat anders. We gaan namelijk een pop art portret schilderij maken tijdens dit creatieve pop art kinderfeestje!

Het feestje:

Jullie worden door ons ontvangen met een glaasje ranja en wat lekkers. Er is natuurlijk tijd om cadeautjes uit te pakken en dan gaan we beginnen! We vertellen en laten zien hoe je te werk gaat met jouw eigen portret. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren verf voor het maken van jouw eigen schilderij. Het resultaat is een stoer portret in felle kleuren, zwart en wit waar je nog lang plezier van zult hebben. Natuurlijk gaan we tijdens de workshop ook nog eens rond met een glaasje ranja en een lekker snoepje.

Vooraf:

Voorafgaand aan het feestje ontvangen we graag van iedereen een duidelijke portretfoto. Deze zullen wij op de computer voorbewerken zodat hij geschikt is om tijdens het pop-art schilderfeestje te gebruiken. De kinderen gaan deze dan zelf overzetten op een doekje van 20×20

Jarige:

Voor de jarige jop of jet hebben we nog een cadeautje voordat jullie op huis aan gaan om hem of haar zo nog eens wat extra in ’t zonnetje te zetten.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • drankje en lekkers bij ontvangst
  • alle materialen
  • een drankje tijdens het schilderen
  • een cadeautje voor de jarige
  • een drankje voor de ouders / begeleiders

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 8 kinderen: € 13,50 p.p.