UITJES VOOR IEDEREEN!

Hollandse Happen kookworkshop

Een avondje oerhollandse gezelligheid in Tilburg!

Ondeugende vrijgezellenfeest kookworkshop

Een vrijgezellenfeest met ondeugend randje.

Black box koken

Ontdek de Chef in jezelf tijdens de Black box kookworskhop!

Prijs: va. € 38,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Minimaal 10, minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 3 uur

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Locatie: Tilburg

Hollandse Happen kookworkshop, oerhollandse gerechten en gezellig dineren.

Tijdens de Hollandse Happen kookworkshop bij FEMZ in Tilburg zijn het de oerhollandse ingrediënten die de show stelen. Met deze ingrediënten gaan jullie onder leiding van onze workshop coach met een passie voor koken en lekker eten aan de slag met de bereiding van alle verschillende gerechten. Dit bereiden gebeurt in groepjes in een ongedwongen en gastvrije setting waar naast koken voldoende ruimte is om gezellige bij te kletsen onder het genot van een lekker drankje.

Wat ga je allemaal maken tijdens de Hollandse Happen kookworkshop?

Wat we gaan maken zijn zoals gezegd oerhollandse gerechten. Maar dan wel met een twist. We nemen de traditionele gerechten van vroeger en geven hier een moderne draai aan. Gerechten kunnen dan ook nog weleens per seizoen variëren. Ingrediënten die je wellicht tegen zult komen zijn oa. haring, Hollandse garnalen, aardappelen, kaas, worst,pompoen, Barneveldse kip, spruitjes, witlof en meer! Ter afsluiting wordt er natuurlijk ook altijd een Hollands dessert bereid om de kookworkshop geheel in stijl af te sluiten.

Speciale dieetwensen en/of allergien? Daar houden wij rekening mee.

Heb je speciale dieetwensen en/of een bepaalde allergie waar wij rekening mee dienen te houden? Laat het ons dan weten en wij kijken in hoeverre we onze workshop hierop aan kunnen passen. Indien mogelijk doen we dit altijd. In overleg zal dan een alternatief menu worden bepaald.

Een complete dag in het thema Holland / Koningsdag?

Dat kan! En zeker nu ons koningspaar dit jaar onze mooie stad Tilburg zal bezoeken hebben we natuurlijk nog meer mogelijkheden voor de complete invulling van jullie Hollands dagje uit in Tilburg. Denk hierbij aan de ludieke en bekende gek op Holland quiz of wat dacht je van een Koninklijke stadswandeling? Er is van alles mogelijk. Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag.

Ondeugende vrijgezellenfeest kookworkshop, hilariteit alom!

Wil je voor het vrijgezellenfeest wat jij mag organiseren voor jouw zus, vriendin, nicht of collega een kookworkshop plannen? Mag het best een tikkeltje ondeugend en met een sexy tintje en een flinke dosis humor? Dan is onze ondeugende vrijgezellenfeest kookworkshop wellicht een leuk idee voor jullie vrijgezellendag avond in Tilburg.

Tijdens de ondeugende vrijgezellenfeest kookworkshop worden jullie allereerst ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje om alvast in de juiste stemming te komen. Hierna gaan de ondeugende schortjes aan en de attributen op en volgt een korte uitleg van de verschillende gerechten die we gaan maken. Alle gerechten hebben namen die lekker dubbelzinnig zijn 😉 zo kun je denken aan hete ballen, pikkies in a blanket, gemarineerde billen, Hollandsche knulletjes, gespoten eieren en meer lekkers om je vingers letterlijk bij af te likken 😉

De pikante kookworkshop gaat om de eerste plaats om plezier en gezelligheid maar natuurlijk wordt er ook gewoon erg lekker gekookt en gegeten. Tijdens de workshop schenken we nog eens drie drankjes per persoon en sluiten we af met koffie/thee en een heerlijk maar oh zo ondeugend toetje. Yummie!!

Een complete vrijgezellendag met ondeugend tintje in Tilburg?

Wil je een compleet vrijgezellendag met een ondeugend tintje. Dan is het misschien leuk om de kookworkshop te combineren met bijvoorbeeld een 50 tinten grijs quiz, een creatieve 50 tinten workshop maak je eigen sex toys of wat dacht je van de citygame Sex and the City? Kortom we hebben volop mogelijkheden om van jullie vrijgezellendag in Tilburg een plezierig dag te maken waar nog lang over zal worden nagepraat 😉

Black box koken, ga de uitdaging aan en wordt tot chef van de zaak!

Bij ontvangst zorgen wij voor een drankje naar keuze met snacks op tafel om de eerste honger te stillen.

Daarna begint de workshop Black box koken. Laat je verrassen door de ingrediënten die je zult aantreffen in de Black Box. Met deze ingrediënten is het de bedoeling dat de teams samen gerechten gaan verzinnen en bereiden! Laat zien hoe creatief en culinair jullie zijn en wat voor bijzonders jullie als team op tafel zullen zetten! Tijdens het Black box koken krijgt ieder team een continent (Amerika, Azië en Europa) waaruit hij of zij moet gaan denken. Met ieder gerecht is geld te verdienen. Gerechten worden beoordeeld op thema, aantal gebruikte ingrediënten, creativiteit en samenwerking!

Het team wat het meeste geld heeft verdient mag zich de Chef-kok van de zaak / de familie noemen en krijgt hiervoor een mooie prijs!

Tijdens de workshop zorgen wij voor drankjes en minimaal 2 workshop coaches om het spel goed te begeleiden!

Koken in een huiselijke en gastvrije setting.

Al onze kookworkshop worden op onze huiselijke workshop locatie in het centrum van Tilburg verzorgt. Geen strakke rvs werktafels en enge keukenapparatuur. Maar een gezellige ingerichte ruimte met alle nodige faciliteiten. Je voelt je gelijk thuis door de informele en gezellige sfeer.

Compleet uitje Tilburg?

Wil je jullie uitje helemaal compleet maken? Dan is het wellicht een leuk idee om voorafgaand aan de Black box kookworkshop een actieve citygame of ludieke quiz te boeken. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod in creatieve activiteiten of uitjes welke geheel zijn gericht op teambuilding. Kortom er is van alles mogelijk om van jullie dag een meer dan compleet uitje in Tilburg te maken.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • alle ingrediënten
  • ontvangst met een drankje
  • receptuur (deze wordt na afloop per mail toegezonden)
  • 3 drankjes tijdens de workshop
  • afsluiting met koffie/thee en wat lekkers.

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €42,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 deelnemers: €39,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €38,50 p.p. incl. btw