UITJES VOOR IEDEREEN!

Workshop Shoppers decoreren

Een super handige shopper is het resultaat na deze bere-gezellige workshop!

Schilder workshop Triple street graffiti

Drie schilder workshops is één!

Tekstbord maken op krijtbord

Hip, creatief en erg gezellig!

Wandbord maken

Een creatieve workshop voor stoere vrouwen!

Tekstbord maken

Leuk, leerzaam en helemaal van nu!!

Prijs va. € 27,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Tilburg min. 10 pers, Breda eo min. 15 pers, minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2 uur.

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Locatie: Tilburg / Breda e.o.

Workshop Shoppers decoreren, een gepersonaliseerde tas voor elke dag!

De workshop shoppers decoreren is erg leuk om te doen en je maakt zo in een handomdraai (nou ja, je moet natuurlijk wel twee uurtjes aan de slag 😉 een gepersonaliseerde tas die je elke dag opnieuw in gebruik kunt nemen. Leuk dus als je graag creatief aan de slag gaat en een mooi en praktisch items als eindresultaat wilt overhouden. De workshop shoppers decoreren is tevens ideaal ter invulling van een creatief vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of teamuitje met de dames van kantoor!

Verloop van de workshop shoppers decoreren.

Je wordt ook bij deze workshop natuurlijk gastvrij door ons ontvangen met een lekker bakje koffie/thee en wat lekkers. We hebben voor elke deelnemer een stevige basis canvas tas die echt wel wat kan hebben. Deze tas gaan jullie bewerken met een vooraf uitgekozen en op maat gemaakte mal en textiel verf. We leggen je de technieken uit voor het gereedmaken en aanbrengen van de mal en de verf. De verf droogt gelukkig snel dus kan de tas gelijk mee naar huis. Hier moet het ontwerp nog wel even worden gefixeerd met het strijkijzer alvorens je er ook mee naar buiten kunt.

Ontwerpen.

Voorafgaand aan de workshop sturen wij je een overzichtje toe met de verschillende ontwerpen waaruit je een keuze kunt maken. Deze ontwerpen kunnen we dan verder personaliseren met een naam naar keuze. Zo is elke deelnemer verzekerd van een ontwerp dat bij haar past.

Schilder workshop Triple street graffiti, 3 workshops in één gebundeld!

Ben je op zoek naar een leuke, actieve, creatieve en originele schilder workshop? Dan is de schilder workshop Triple street Graffiti van harte aan te bevelen. In deze vernieuwend workshop worden maar liefst drie populaire schilder technieken gecombineerd. Dit zijn onder andere de techniek Action Painting waarmee Jackson Pollock naam maakte in de jaren 60/70. Schilderen op doek en de populaire street art Graffiti. Kortom de workshop triple street graffiti is vernieuwend, actief en gewoon ontzettend leuk om te beleven samen met je vrienden, collega’s en/of familie!

De workshop triple street graffiti leent zich uitermate goed voor elk groepsuitje eigenlijk. Je werkt namelijk abstract waardoor je vanuit elk gewenst thema kunt denken en werken. En omdat er verschillende technieken worden gecombineerd is het tevens leuk voor jong en oud!

Verloop van de schilder workshop Triple street graffiti

Je wordt op ons atelier gastvrij ontvangen met koffie/thee en volop lekkers. Hierna volgt een korte uitleg van onze kunstenares met een dijk van ervaring in het verzorgen van schilder workshops. Vervolgens gaat de beschermende kleding aan en mogen jullie lekker los gaan met verf, kwasten, spuitbussen etc,

Na afloop van de workshop zijn de doeken erg nat en zullen we ze op het atelier laten opdrogen. Daarna worden deze voorzien van een vernislaag en kan er een afspraak worden gemaakt voor het ophalen van de doeken. Ook zullen er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt en wordt er gezorgd voor beschermende kleding. Desondanks is het raadzaam om wat oudere kleding aan te trekken. Een ongelukje zit tenslotte in een klein hoekje 😉

Wil je meer weten of deze workshop boeken? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen graag.

* vanwege het gebruik van verfbussen is deze workshop helaas niet geschikt voor zwangere dames.

Tekstbord maken op krijtbord, hip en erg leuk en leerzaam!

Tijdens de workshop tekstbord maken op krijtbord gaan jullie de handen eens even lekker uit de mauwen steken. Je maakt namelijk je eigen krijtbord van circa 40×50 cm groot. Daarna zal de workshop leidster jullie de basis van het handletteren aanleren. Je leert onder andere hoe je letters opbouwt en hoe je een mooie expositie maakt. Hierna ga je hetgeen je hebt geleerd even oefenen in een werkschrift wat je na afloop mee naar huis krijgt.

Nadat je hebt geoefend is het tijd om een ontwerp te maken van je favoriet quote welke je graag op je krijtbord zou willen overzetten. Wanneer je ontwerp klaar is is het tijd voor het echt werk. Je gaat je ontwerp namelijk in het groot uittekenen op je krijtbord om het vervolgens over te trekken met een chalk marker. Het resultaat is een stoer krijtbord met jouw eigen favoriete spreuk.

Klus workshops inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Onze workshops zijn altijd helemaal compleet en aangekleed inclusief koffie/thee en wat lekkers. Want van al dat harde werk krijg je natuurlijk wel dorst en trek. Wil je de workshop nog verder uitbreiden met een lunch, borrelplank of diner na afloop. Dit kan. Wij nemen de zorg voor jullie dagje uit in Tilburg of Breda graag uit de handen. Vertel ons dan ook gerust jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

Ook leuk als teamuitje voor café’s en restaurants

Werk jij in een horeca zaak en kunnen de krijtborden in jullie zaak wel wat fraaier? Dan is deze workshop wellicht een leuke invulling voor jullie volgende teamuitje. We leren je dan een strak menu op krijtbord over te brengen zodat deze er voortaan netjes en professioneel bij staan. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wandbord maken, een echte klus workshop voor stoere vrouwen!

De workshop wandbord maken is een echte hands-on workshop waarbij je je handen echt uit de mauwen steekt. Ben jij een echte aanpakker? Vind je het leuk om te klussen? En wil je graag een eigen wandbord maken? Dan is deze workshop zeker een aanrader voor jou.

Met een hamer in de ene hand en een kwast in de andere ga jij onder leiding van onze ervaren workshop leidster aan de slag met je eigen wandbord. Je gaat zelf schuren, verven, boren en meer. En ben jij bang dat je twee linkerhanden hebt? Geen enkel probleem! De workshop is zo voorbereid dat echt iedereen met een geslaagde creatie op huis aan gaat.

Nadat je het basisbord van circa 40×60 cm groot hebt geschuurd en geschilderd mag je een tekst aanbrengen op je bord. We hebben al een aantal teksten voor je klaarliggen. Mocht je een specifieke tekst of woord(en) willen dan is dit ook mogelijk. Geef dit dan gerust aan bij de boeking zodat we je kunnen vertellen wat hierin de opties zijn.

Na het aanbrengen van de tekst kun je eventueel kiezen voor een extra laag verf maar het hoeft niet. Er zijn diverse opties. Een gebeitst bord, een volledige geschilderd bord, een bord met vinyl letters etc, En hierna? Hierna is jouw eigen wandbord een feit en kan je op zoek naar een mooie plek in huis waar je jouw creatie kunt showen.

Klus workshop inclusief drankje en wat lekkers.

De workshops die we bij FEMZ verzorgen zijn compleet en dus all-in. Naast koffie/thee serveren we ook wat lekkers tijdens deze klus workshops. Want van al dat harde werk krijg je natuurlijk wel trek. Wil je de workshop nog verder uitbreiden met een lunch, borrelplank of diner na afloop. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag.

Tekstbord maken, fun, leerzaam en helemaal van nu!!

Je ziet ze tegenwoordig overal…..houten tekstborden. Ze zijn hip, trendy en staan leuk in elk interieur. Maar als we eerlijk zijn, zijn de teksten van de borden die je in de winkels tegenkomt vaak erg zoetsappig en niet echt heel origineel en persoonlijk. Daarom zijn wij blij met onze creatieve workshop tekstbord maken. Tijdens deze workshop in Tilburg maak jij je eigen houten tekstbord die je gaat voorzien van je eigen persoonlijk tekst. Deze tekst kun je voorafgaand aan de workshop aan ons doorgeven zodat wij deze voor je kunnen voorbereiden. Wordt het jouw favoriet quote of een en al humor? Jij bepaalt!

Verloop van de workshop tekstbord maken:

Je wordt allereerst gastvrij ontvangen met een drankje en wat lekkers. Hierna volgt een korte uitleg van de workshop en gaan jullie lekker aan de slag. Om te beginnen maak je de keuze voor de basis van je houten tekstbord. Kies jij voor pastel of stoer zwart, grijs of bruin als ondergrond. Deze breng je aan op het bord waarna deze even moet drogen. Vervolgens vertelt onze workshop leidster eea over het materiaal wat gebruikt zal worden om de tekst aan te brengen op je bord. Wanneer je dit onder de knie hebt ga je jouw ontwerp over zetten op het bord. Het resultaat is een houten bord van circa 40×40 waar je trots op kunt zijn! Indien gewenst kun je het bord nog verder afwerken met een houten omlijsting.

Andere maten tekstbord mogelijk:

We bieden de workshop tekstbord maken standaard aan met een houten mdf plaat van circa 40×40 cm groot. Een andere maatvoering of houtsoort behoren tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Leuk met een lunch, high tea of diner!

Om je workshop uitje helemaal compleet te maken is het natuurlijk leuk om de workshop tekstbord maken te combineren met een lunch, high tea of lekker drie gangen diner. Heb je hierin interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Omdat we veel samenwerken met een aantal gerenommeerde restaurants in Tilburg en kan het soms voordeliger zijn om dit via FEMZ te boeken.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • canvas shopper
  • voorbeelden
  • alle materialen
  • maatwerk
  • koffie/thee met wat lekkers

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.