UITJES VOOR IEDEREEN!

Filter - Toon alles
Uitjes Tilburg
Uitjes Breda
Grote groep
Incentive
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Familiedag
Dispuutuitje
Budget
Kinderfeestje
Citygames
Creatief
Culinair
Dinerspellen
Arrangementen
Quizzen / Indoor games
Media
Mannen uitje
Sorteer op Prijs

Citygame Knock Out Kings, een middag vol actie, teambuilding en hilariteit!

Ben je op zoek naar een leuke game voor in de middag. Houden jullie wel van wat actiefs, spellen, uitdaging en fun?! Dan is de citygame Knock Out Kings zeker wat voor jullie groep. Tijdens de citygame Knock Out Kings gaan jullie namelijk in het centrum van de stad verschillende uitdagingen met elkaar aan die stuk voor stuk zorgen voor een hoog fun gehalte! Ideaal ter invulling van een informeel en ludiek vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag in het centrum van Tilburg of Breda!

Uitleg van de Citygame Knock Out Kings:

Aan het begin van het spel worden jullie ontvangen met een lekker drankje en zullen de groepen worden geformeerd. Jullie zijn allen koningen uiteraard maar er is maar één team met echt Blauw bloed! En welk team dit is gaan jullie beproeven tijdens meerdere ludieke spellen en opdrachten in het centrum van de stad van jullie keuze. Sommige spellen zijn afgeleid van de bekende Koningsdag spellen maar uiteraard met een grappige twist. Daarnaast hebben we uiteraard ook onze eigen fantasie gebruikt en ook een aantal onbekendere met oh zo leuke opdrachten toegevoegd.

Voorbeelden van spellen zijn oa:

  • Koekhappen met hindernis
  • De levende Catapult
  • Crazy Kings
  • De prins op het witte paard
  • En nog veel meer!

Er zijn meerdere spel rondes. De winnaars van elke ronde kunnen een kroontje verdienen. Het team wat aan het einde de meeste kroontjes heeft verdient mogen zichzelf de enige echt Knock Out Kings noemen!! Bij terugkomst op locatie worden zij hiervoor uiteraard ook onderscheiden onder het genot van een lekker drankje.

Citygame Knock Out Kings is geschikt voor ieder uitje!

We hebben tal van leuke opdrachten en spellen in ons assortiment. Hierdoor is het spel makkelijk aan te passen aan onze doelgroep. Waar er bij een vrijgezellendag wat meer typische vrijgezellen opdrachten bij zitten zullen we bij een bedrijfsuitje meer teambuilding opdrachten toevoegen. Hierdoor is dit spel geschikt voor elke gelegenheid. Geef bij je boeking dus aan of jullie een bedrijf, vriendengroep of vrijgezellen gezelschap zijn, en wij passen het spel hierop aan.

Uitbreiding is mogelijk:

Willen jullie dat we met jullie meedenken voor een compleet programma ev. incl. lunch, diner of ander programma onderdeel? Vertel ons je wensen en wij gaan hier graag mee aan de slag!

Citygame Smeris, wordt lid van F.E.M.Z. en los deze zaak als eerste op!

Tijdens de spannende citygame Smeris worden jullie onderdeel van F.E.M.Z. (Federale, Eenheid, Moord, Zaken ) en gaan jullie in teams op pad om de case van Bob Tilly op te lossen. Deze game is ideaal ter invulling van een gevarieerd bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest in Tilburg.

Het verhaal van Citygame Smeris is als volgt; Bob Tilly het hoofd van de grootste criminele organisatie in Tilburg is gearresteerd op verdenking van moord, afpersing, drugshandel etc, Hij dreigt nu vrij te komen omdat het hoofd bewijs materiaal is verdwenen. Men vermoed dat dit komt omdat meerdere leden van Tilly’s organisatie zijn geïnfiltreerd binnen de teams van F.E.M.Z. Het is aan jullie de taak om dit bewijs materiaal alsnog op te sporen en de infiltranten bloot te stellen. Alleen dan lukt het jullie om Bob Tilly voorgoed achter de tralies te krijgen en zijn organisatie op te rollen.

Verloop van citygame Smeris:

Jullie worden bij aanvang op onze locatie ontvangen met een lekkere bak koffie/thee of ander drankje naar wens. Hierna volgt de briefing en zullen alle teamleden van de F.E.M.Z. worden geinstrueerd. Bob Tilly houdt de touwtjes vanuit de gevangenis goed in handen want ook de infiltranten horen op dat moment wat hun opdracht van hoger hand zal zijn. Dan kan de strijd beginnen. Door het vinden van aanwijzingen, oplossen van geheime codes en ondervragen van je medespelers komen jullie steeds dichterbij het kraken van deze zaak. Indien jullie hierin slagen worden jullie hiervoor bij terugkomst op de thuisbasis toepasselijk voor beloond. Uiteraard onder het genot van een drankje en wat lekkers.

Een gevarieerde citygame voor iedereen!

Citygame Smeris is een gevarieerd spel met actievere element, doordenkers etc, en is echt geschikt voor iedereen! Dus of je nu man, vrouw, jong, oud met vrienden of collega’s bent? Citygame Smeris is geschikt voor ieder uitje in Tilburg.

Uitbreiding mogelijk.

Wil je deze citygame uitbreiden met een lunch, diner of ander programma? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen graag. Ook kan het spel tussen de gangen van een diner worden gespeeld. Ook over de optie vertellen we je graag wat meer.

 

Handletteren op krijtbord, maak een stoer bord met jouw favoriete quote!

Vind jij ze ook zo tof?! Die gave zwarte krijtborden met daarop een toffe quote geschreven met een chalkmarker in een mooi handschrift? Tijdens het tienerfeest handletteren op krijtbord ga je deze helemaal zelf maken. Je leert handletteren, een bord maken en je maakt een toffe tekst op je eigen krijtbord!

Hoe verloopt het tienerfeest handletteren op krijtbord?

Je wordt natuurlijk aan het begin ontvangen met een lekker glaasje fris en wat lekkers. Hierna volgt een korte uitleg van onze workshop coach en mogen de schortjes om. Jullie gaan aan de slag met de kwast voor het maken van jullie eigen krijtbord van circa 20×30 cm groot. Tijdens het drogen leer je de basis techniek van het handletteren en gaan jullie even oefenen. Dan is het tijd om een ontwerp te maken wat jullie overzetten op het krijtbord. Tot slot werk je deze af met chalkmarker en heb je je eigen toffe krijtbord gemaakt!

Tienerfeest handletteren, ontwerp je eigen postcards met favo quote!.

Ben jij ook dol op al die toffe quotes en posters die je voortaan overal ziet op Pinterest, Tumblr, IG en uiteraard ook in die toffe concept stores? Dan is het tienerfeest handletteren de ideale invulling van jouw verjaardag! Je leert tijdens je feest dan namelijk zelf hoe je een toffe schets maakt, letters opbouwt, de best compositie bepaalt en zo je eigen postcards ontwerpt. Uniek en supertof!

Hoe gaat het tienerfeest handletteren in zijn werk.

Je wordt bij ons natuurlijk eerst ontvangen met een glaasje fris en wat lekkers op tafel. Hierna zal onze workshop coach een korte uitleg geven aan de hand van verschillende voorbeelden. Dan ga je eerst nog wat oefenen om vervolgens je eigen ontwerp te gaan maken. Als je deze met potlood op papier hebt gezet ga je deze verder afwerken met zwarte fijnlijners en ev. ook brushpennen voor een beetje kleur. Je eigen ontworpen postcard krijg je van ons mee op een zelf gemaakt klembord zodat het gelijk een plekje kan krijgen op je kamer.

Houten huisjes decoreren, maak een toffe accessoire voor op je kamer.

Vind je het leuk om creatief aan de slag te gaan? Knutsel je graag? En zou je dit ook graag eens samen met je vrienden en vriendinnen doen tijdens jouw eigen creatief kinderfeest / tienerfeest? Dan weten wij zeker dat het feestje houten huisjes decoreren wat voor jouw komende verjaardag is!

Houten huisje decoreren, wat ga je doen?

Tijdens het kinderfeest of tienerfeest houten huisjes decoreren gaan jullie elk twee huisjes naar eigen idee versieren. Je moet ze eerst nog wel even schuren voordat je met de kwast aan de gang kunt gaan. Hierna kies jij een eigen ontwerp en ga je dit pillen en vervolgens op het huisje aanbrengen. Tip! het is erg leuk als je voorafgaand aan je feest de namen van al je vrienden en vriendinnen doorgeeft. Dan kunnen ze hun eigen huisjes helemaal persoonlijk maken door hun eigen naam erop te zetten net als in het voorbeeld.

Ontwerpen waaruit je onder andere kunt kiezen zijn voetballen, sterren, hartjes, rendieren, eenhoorns, anker en meer. Mocht je een specifieke wens hebben voor je ontwerp laat het ons gerust weten. Mocht het niet te ingewikkeld zijn zit dit bij de prijs inbegrepen. Mocht het ons wat meer zoek, bewerk en aankoop werk kosten dan overleggen we een ev. meerprijs.

Wil je meer weten of het feest houten huisjes decoreren boeken? Neem dan contact met ons op voor mogelijke data.

Rondleiding en Bier proeverij Tilburg, proef de bier smaak van Tilburg

Tijdens deze rondleiding en bier proeverij in Tilburg proef je letterlijk en figuurlijk de bier smaak van Tilburg tijdens jullie teamuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje in deze bruisende stad!

RONDLEIDING

De brouwerij waar de rondleiding en bier proeverij plaats vindt is een microbrouwerij. Een kleine stadsbrouwerij in het centrum van Tilburg. Door de opzet van de brouwerij is het voor bezoekers makkelijk om een blik in de verschillende ketels te werpen. Tijdens de rondleiding in de brouwerij vertelt de brouwer enthousiast over de rijke geschiedenis van het Tilburgse bier, de geschiedenis van het eigen bier, ontstaan van de brouwerij en hoe het verloop is gegaan om te komen tot waar ze nu zijn. De brouwer vertelt daarnaast hoe het brouwproces tot stand komt en jij ziet, voelt en ruikt de ingrediënten en het productieproces.

PROEVERIJ

De brouwerij is gehuisvest in een uniek pand met een rijke historie en bevind zich in de spoorzone van Tilburg. Op de begane grond van deze locatie is horeca gevestigd. Deze bestaat uit verschillende keukens, welke regelmatig wisselen, en een bar. De bieren van de brouwerij zijn hier allen op tap of fles verkrijgbaar. Als je geluk hebt zitten er ook eenmalige experimentele batches tussen! De proeverij bestaat uit 4 proefglaasjes ambachtelijk gebrouwen Tilburgs bier en een hapje uit een van de keukens.

Workshop leren clutch maken, creatief, gezellig en helemaal in!

Heb jij een tassentic? Ben je dol op leer en alles wat hierbij hoort zoals de structuur, de geur en alle warme kleuren? Dan is de workshop leren clutch maken misschien wel wat voor jou! Tijdens de workshop leren clutch maken ga je namelijk in de weer met een heleboel leer. Hiermee ga jij je eigen clutch of portemonnee maken.

We starten de workshop natuurlijk gastvrij met een lekker bakje koffie of thee. Hierna volgt een korte uitleg van onze workshop coach. Dan komt het patroonpapier op tafel en gaan jullie bepalen wat de vorm en maat van je eigen clutch gaat worden. Wanneer dit klaar is komt het leer op tafel. We hebben normaal gesproken verschillende tinten bruin en zwart op voorraad. Mocht je een specifieke kleur willen dan kunnen we even kijken wat de mogelijkheden zijn. Enfin, uit het leer ga je de vorm van je clutch snijden en gaan we de clutch in elkaar zetten. Dit gaan we doen met een speciale naaisteek. Tot slot werken we de flap van de clutch af met een decoratief element. Wat dit is? Daar is maar een manier voor om hierachter te komen 😉

Voor ieder creatief groepsuitje!

De workshop leren clutch maken is een echte aanrader voor als je op zoek bent naar een creatieve invulling voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander groepsuitje. Iedereen kan het en je gaat hoe dan ook met een accessoire naar huis wat helemaal bij je past.

Expeditie Robinson Uitje, overleef jij de eilandraad?

Samenwerking, rivaliteit, tactisch spel en inventiviteit komen terug in het unieke Expeditie Robinson uitje. Een uitdaging voor iedereen! De verschillende proeven welke in dit spel aan bod komen zullen samen zorgen voor een avontuur om nooit te vergeten. Zijn jullie de favorieten van de dag? Hebben jullie de meeste inzet getoond? Of zijn jullie na de eerste paar proeven een toontje lager gaan zingen? 😉 Na de eilandraad weten we welk team als winnaar naar huis mag gaan.

Alsof jullie op zoek zijn naar voedsel wandelen jullie door een prachtige omgeving. Tijdens deze tocht wacht jullie een aantal uitdagende proeven welke jullie in teams tegen elkaar zullen uitvoeren. Iedere proef is anders. Je kunt denken aan hindernis proeven, balproeven, fysieke proeven, kennisproeven en natuurlijk zal ook de gevreesde eetproef niet ontbreken. Kortom het Expeditie Robinson uitje staat garant voor een flinke dosis teambuilding, dynamiek en een heleboel lol!

Waar speelt het Expeditie Robinson Uitje zich af?

Het Expeditie Robinson uitje speelt zich af in een bosrijke omgeving aan de rand van Tilburg welke zeer gemakkelijke per fiets of auto is te bereiken. Er zijn ook volop gratis parkeer mogelijkheden. Deze omgeving heeft alles wat je van een Expeditie Robinson locatie zou verwachten. Een flink bos, water, strand, sloten en meer! Kortom de perfecte locatie voor een uitdagend teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje in de natuur!

Uitbreiding van het Expeditie Robinson arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes. Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Hollandse Happen kookworkshop, oerhollandse gerechten en gezellig dineren.

Tijdens de Hollandse Happen kookworkshop bij FEMZ in Tilburg zijn het de oerhollandse ingrediënten die de show stelen. Met deze ingrediënten gaan jullie onder leiding van onze workshop coach met een passie voor koken en lekker eten aan de slag met de bereiding van alle verschillende gerechten. Dit bereiden gebeurt in groepjes in een ongedwongen en gastvrije setting waar naast koken voldoende ruimte is om gezellige bij te kletsen onder het genot van een lekker drankje.

Wat ga je allemaal maken tijdens de Hollandse Happen kookworkshop?

Wat we gaan maken zijn zoals gezegd oerhollandse gerechten. Maar dan wel met een twist. We nemen de traditionele gerechten van vroeger en geven hier een moderne draai aan. Gerechten kunnen dan ook nog weleens per seizoen variëren. Ingrediënten die je wellicht tegen zult komen zijn oa. haring, Hollandse garnalen, aardappelen, kaas, worst,pompoen, Barneveldse kip, spruitjes, witlof en meer! Ter afsluiting wordt er natuurlijk ook altijd een Hollands dessert bereid om de kookworkshop geheel in stijl af te sluiten.

Speciale dieetwensen en/of allergien? Daar houden wij rekening mee.

Heb je speciale dieetwensen en/of een bepaalde allergie waar wij rekening mee dienen te houden? Laat het ons dan weten en wij kijken in hoeverre we onze workshop hierop aan kunnen passen. Indien mogelijk doen we dit altijd. In overleg zal dan een alternatief menu worden bepaald.

Een complete dag in het thema Holland / Koningsdag?

Dat kan! En zeker nu ons koningspaar dit jaar onze mooie stad Tilburg zal bezoeken hebben we natuurlijk nog meer mogelijkheden voor de complete invulling van jullie Hollands dagje uit in Tilburg. Denk hierbij aan de ludieke en bekende gek op Holland quiz of wat dacht je van een Koninklijke stadswandeling? Er is van alles mogelijk. Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag.

Sushi kookworkshop, sushi en andere Aziatisch getinte gerechten.

Ben jij ook zo dol op sushi en al die andere Aziatische gerechten? En heb je altijd al eens zelf willen leren hoe je sushi maakt. Hoe kook je een goede sushi rijst? Hoe maak je een California sushi rol en hoe zorg je nu dat die vierkante rijstblokjes zo mooi vorm krijgen? Dit en nog veel meer leer je tijdens onze sushi kookworkshop.

Wat ga je bereiden tijdens de sushi kookworkshop?

Natuurlijk gaan we een aantal sushis leren maken tijdens deze kookworkshop. Maar de Aziatische keuken is uiteraard nog veel meer lekkers rijk! Naast sushi gaan we dan ook nog diverse oosters getinte gerechten bereiden. Je kunt hierbij denken aan kip yakitori, licht pittige komkommer rolletjes, een lekker frisse surimi salade.. en nog veel meer.

Het resultaat is een rijk gevulde tafel waarvan jullie met zijn alle kunnen gaan smullen. Uiteraard zullen ook de bekend chopsticks en een heleboel soya voor bij deze gerechten niet ontbreken.

Inclusief drankjes en een ludieke afsluiting

Tijdens de sushi kookworkshop bij FEMZ in Tilburg wordt je ontvangen met een lekker welkomstdrankje. Tijdens de workshop schenken we nog eens drie drankjes. Tot slot sluiten we de workshop af met een kopje koffie of thee en een speciale spreuk in de vorm van een fortunecookie voor elke gast.

Een compleet groepsuitje in Tilburg?

Zijn jullie op zoek naar een complete dag uit in Tilburg voor jullie teamuitje, vrijgezellendag, familiedag of ander groepsuitje? We helpen je graag met de totale invulling van jullie dag. Wij hebben diverse mogelijkheden in de vorm van een activiteit om jullie dag compleet te maken. Maar omdat we Tilburg kennen als geen ander kun je ook voor tips over de leukste stap adresjes, lunchzaken of bijvoorbeeld bootje varen bij ons terecht. Vertel ons gerust je wensen en wij gaan hiermee aan de slag!