UITJES VOOR IEDEREEN!

Filter - Toon alles
Uitjes Tilburg
Uitjes Breda
Grote groep
Incentive
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Familiedag
Dispuutuitje
Budget
Kinderfeestje
Citygames
Creatief
Culinair
Dinerspellen
Arrangementen
Quizzen / Indoor games
Media
Mannen uitje
Sorteer op Prijs

Workshop Etagere decoreren, ontwerp je eigen stijlvolle etagere.

Die gezellige klets en thee momentjes worden straks nog leuker. En lekkerder wanneer jij al het lekkers kunt presenteren op een door jou zelf ontworpen en stijlvolle etagere! Elke deelnemer krijg van ons een witte basis etagere welk hij of zij gaat decoreren door middel van handletteren. Het resultaat is een persoonlijk en stijlvol object. Erg leuk ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendinnendag in Tilburg of op een andere locatie in NL.

Verloop van de workshop etagere decoreren:

Je wordt allereerst ontvangen met koffie/thee en daarbij wat lekkers. De etagere staan reeds voor jullie klaar dus kunnen we direct beginnen. Onze workshop leidster zal eerst een en ander uitleggen over handletteren. Jullie gaan oefenen met letters om hierna met hetgeen je hebt geleerd een ontwerp te maken op je eigen etagere. Heb je geen inspiratie? Geen probleem er zijn voldoende voorbeelden voor het opdoen van inspiratie. Wanneer je het ontwerp hebt gemaakt ga je deze op je etagere zetten en vervolgens afwerken met de speciale porselein stiften.

Thuis mag de etagere nog een nachtje goed uitharden en daarna nog heel even in de oven. Je krijgt hiervoor van ons een duidelijke instructie mee. Hierna is de etagere afwas bestendig en klaar voor gebruik!

Uitbreiding mogelijk:

Zijn jullie op zoek naar een compleet dagje uit in Tilburg? Vertel het ons, wij denken namelijk graag mee. Wil je een combinatie met een lekker lunch, cocktailworkshop, diner, dinerspel etc? Er is bij ons van alles mogelijk!

Kerst Kookworkshop, kom alvast in the mood for Christmas!

Elk jaar is het weer een uitdaging om een leuk gerecht te bedenken waar je ook dit jaar weer je gasten mee kunt verrassen en verblijden. Ideaal dus als je een kerst kookworkshop volgt waarbij je meerdere verschillende gerechten gaat maken die meer dan geschikt zijn voor de feestdagen. Je krijgt niet alleen een flinke dosis inspiratie tijdens de kerst kookworkshop. Uiteraard is het vooral een gezellige belevenis waarbij je samen met je collega’s, familie of vrienden gaat koken en genieten van een heerlijke maaltijd. Volledig in kerst sferen waardoor jullie zeker weten in de juiste stemming zullen komen voor de feestdagen!

Helemaal aangekleed:

Vanaf eind November wordt onze locatie aangekleed in kerstsfeer. Jullie worden ontvangen met een feestelijke drankje. Ook ligt er voor elke deelnemer een kerstmuts klaar en zullen de bekende Christmas Carols niet ontbreken. Een en al kerst dus wat de klok slaat tijdens de kerst kookworkshop bij FEMZ.

Verloop van de kerst kookworkshop:

Jullie worden allereerst gastvrij ontvangen met een lekker welkomst drankje. Ook staat er een kleine versnapering voor jullie klaar voor de eerste lekkere trek. Hierna worden de kerstmutsen en schortjes uitgedeeld, de teams gemaakt en de gerechten verdeeld. Jullie gaan in kleine groepjes koken om hiervan gezamenlijk een heerlijke kerstwaardige maaltijd te maken. Als het koken klaar is mag iedereen aan tafel om te genieten van al het lekkers. Tijdens het koken en dineren schenken wij nog 3 drankjes per persoon en we sluiten af met koffie/thee en friandise.

Een complete dag in kerstthema?

Zijn jullie op zoek naar een complete dag in kerst thema? Of juist niet? Wij bieden vele mogelijkheden om uw dag compleet te maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij denken graag mee.

Workshop Bullet Journaling

De rage Bullet Journaling welke zich de ronde doet op Pinterest, Instagram en Facebook is vanaf nu ook te boeken als workshop bij FEMZ. Bij Bullet Journaling ga je al je aantekeningen, agenda, to do lists, ideeën lijstjes etc, samen bundelen in één boekje ofwel journal. Je kunt hierbij je eigen fantasie geheel de vrije loop laten. Het is ten slotte de bedoeling dat er tijdens de workshop bullet journaling een handboek ontstaat welke precies aan jouw wensen voldoet.

Alles kan en alles mag, laat je creativiteit vooral de vrije loop!

Dus wil jij een extra groot vakje voor je weekend? Geen probleem! Wil je een extra pagina om je financiën bij te houden? Dit kan! Wil je een pagina om je ideeën te noteren, ook dat kan! Kortom de workshop bullet journaling is echt iets voor jou als je op zoek bent naar een schema dat echt werkt, je het leuk vindt om creatief aan de slag te gaan, en je wel wat ontspanning kunt gebruiken.

Verloop van de workshop bullet journaling:

Je wordt bij ons allereerst gastvrij ontvangen met een gezellig kopje koffie/thee. Hierna zal onze workshop instructeur het een en ander uitleggen over bullet journaling op zich en enkele voorbeelden tonen. Hierna is het tijd om een begin te gaan maken aan je eigen journal. Dit zal stap voor stap worden gedaan. Uiteraard ben je hierbij vrij in het ontwerp ed. Maar een bepaalde basis om je journal mee te beginnen is wel handig 😉

Leuke ideeën om je journal vooral ook voor te gebruiken:

  • Organisatie van je bruiloft. Alle foto’s van jurken, ideeën, gastenlijst etc, kunnen er allemaal in!
  • Een ideeën / inspiratie boekje voor iedereen die creatief is.
  • Als werk / privé en gezin agenda. Iedereen krijgt zijn/haar eigen afdeling binnen je journal 😉
  • Hiernaast is er nog veel meer mogelijk!

Uitbreiding mogelijk:

Wil je de workshop uitbreiden voor een compleet dagje uit in Tilburg of Breda? Dat is mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld een lekkere lunch of high tea voor jullie mee bespreken. Of wat dacht je misschien van een heerlijke drie gangen diner ev. icm een spel? Er is van alles mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij helpen graag!

Crazy Dots Servies schilder workshop, kleurrijk en creatief!

De servies schilder workshop is een creatieve workshop waarbij je volledig tot rust komt. Met speciale porselein verf en diverse hulp materialen ga je een basis bord decoreren met de speciale crazy dots techniek. Het resultaat hiervan is een uniek ontworpen bord in jouw favoriete kleur.

Dus ben je op zoek naar een originele creatieve workshop ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag in Tilburg of Breda? Dan is de Crazy Dots Schilder Workshop zeker aan te raden!

Verloop van de workshop:

Jullie worden bij aankomst op onze locatie hartelijk ontvangen met een drankje. Hierna zal onze creatieve workshop leidster zich aan jullie voorstellen en de crazy dot techniek en nodige materialen toelichten. Dan is het tijd om lekker zelf aan de slag te gaan en helemaal tot rust te komen. Tijdens de workshop zullen wij nogmaals langsgaan met een kopje koffie/thee en zal er wat lekker op tafel worden gezet. Na circa 2 uur loopt de workshop ten einde en mogen jullie je creatie mee naar huis nemen. Hier mag het na 1 dag nog even een half uurtje in de oven en is het klaar voor gebruik.

Tip! 

Indien je de crazy dots servies schilder workshop boekt ter invulling van een vrijgezellenfeest of teamuitje is het wellicht een idee om verschillende objecten te versieren welke gezamenlijk één servies vormen. Leuk om cadeau te geven of voor in de kantine op de zaak.

Uitbreiding mogelijk:

Willen jullie naast koffie/thee graag wat anders drinken, de workshop uitbreiden met een high tea of diner? Of wat dacht je van de combinatie met bijvoorbeeld een ludiek of spannend dinerspel om je dag helemaal compleet te maken? Er is van alles mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee!

 

 

Workshop Shoppers decoreren, een gepersonaliseerde tas voor elke dag!

De workshop shoppers decoreren is erg leuk om te doen en je maakt zo in een handomdraai (nou ja, je moet natuurlijk wel twee uurtjes aan de slag 😉 een gepersonaliseerde tas die je elke dag opnieuw in gebruik kunt nemen. Leuk dus als je graag creatief aan de slag gaat en een mooi en praktisch items als eindresultaat wilt overhouden. De workshop shoppers decoreren is tevens ideaal ter invulling van een creatief vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of teamuitje met de dames van kantoor!

Verloop van de workshop shoppers decoreren.

Je wordt ook bij deze workshop natuurlijk gastvrij door ons ontvangen met een lekker bakje koffie/thee en wat lekkers. We hebben voor elke deelnemer een stevige basis canvas tas die echt wel wat kan hebben. Deze tas gaan jullie bewerken met een vooraf uitgekozen en op maat gemaakte mal en textiel verf. We leggen je de technieken uit voor het gereedmaken en aanbrengen van de mal en de verf. De verf droogt gelukkig snel dus kan de tas gelijk mee naar huis. Hier moet het ontwerp nog wel even worden gefixeerd met het strijkijzer alvorens je er ook mee naar buiten kunt.

Ontwerpen.

Voorafgaand aan de workshop sturen wij je een overzichtje toe met de verschillende ontwerpen waaruit je een keuze kunt maken. Deze ontwerpen kunnen we dan verder personaliseren met een naam naar keuze. Zo is elke deelnemer verzekerd van een ontwerp dat bij haar past.

Kerst met humor, daar hoeven we geloof ik niets aan toe te voegen 😉

Humor en lachen is gezond! En hoe kun je nog beter je jaar afsluiten en uitkijken naar een nieuw jaar dan met een flinke dosis humor?! Heerlijk ter invulling van het jaarlijkse teamuitje, familiedag, bedrijfsfeest of ander eindejaar groepsuitje. Maar hoe gaan we deze humor nu in jullie uitje brengen? Nou met een ludieke actieve stadswandeling onder leiding van een aantal grappige typetjes die jullie de leukste plekje van de stad zullen laten zien. Daarnaast zullen ze jullie leuke waarheden en onwaarheden vertellen over deze plekjes. Je kunt hierbij van alles verwachten 😉

Vervolgens is het tijd voor een borrel om even op te warmen gevolgd door een hilarische foute kerst bingo. In verschillende rondes worden jullie uitgedaagd met gezellige, ludieke en typische kerst opdrachten. Muziek voert hierbij de boventoon en uiteraard zijn er ook te gekke prijzen te winnen 😉 dit alles onder leiding van onze eigen bingo juffrouw!

Programma van het arrangement Kerst met humor:

13.00 – 13.15 uur: ontvangst met koffie/thee en koekje

13.15 – 15.00 uur: ludieke actieve stadswandeling in het centrum van Tilburg of Breda

15.00 – 16.00 uur: informeel borrelen (incl. 2 drankjes p.p.)

16.00 – 18.00 uur: de foute kerstbingo (incl. 2 drankjes p.p.)

18.00 – 20.00 uur: heerlijk drie gangen diner (optioneel )

Meerdere combinaties binnen het concept Kerst met Humor mogelijk:

De Foute kerstbingo is tevens als diner spel variant te boeken en past derhalve ook prima binnen het concept Kerst met humor. Ander combinaties zijn uiteraard ook goed mogelijk. Vertel ons gerust jullie wensen en wij gaan hiermee aan de slag!

Kerst Borrel in the mix! Een informele borrel met diverse leuke activiteiten.

Willen jullie dit jaar gewoon gezellig samen borrelen tijdens het jaarlijkse eindejaar / kerst uitje? Maar wil je ook graag voor degene die dit leuk vinden een optie bieden om creatief of culinair aan de slag te gaan als extra vermaak tijdens het uitje? Dan is het arrangement Kerst Borrel in the mix wellicht een leuke invulling voor jullie organisatie!

Ter invulling van Kerst Borrel in the mix zullen we in overleg een combinatie maken van een aantal creatieve, culinaire of ludieke activiteiten. Een voorbeeld hiervan is de combinatie met een workshop houten huisjes decoreren, een ludieke kerst bingo en het mixen van verschillende winterse cocktails. Een andere combinatie zou kunnen zijn; het maken van lekker kerst chocolaatjes gecombineerd met een gezellige kerst quiz en het maken van een persoonlijk en eigen gemaakt kerst geschenk. Allen zijn korte workshops / intermezzo’s tijdens een gezellige borrel in informele setting.

Vele mogelijkheden tot maatwerk:

Zoals je hierboven ziet is er van alles mogelijk ter aankleding van jullie kerst borrel. Omdat we al onze activiteiten in eigen beheer ontwikkelen en verzorgen bieden we ook hierin vele mogelijkheden tot maatwerk. Vertel ons jullie wensen en ons motortje begint te lopen. Zo weet je zeker dat jullie kerst uitje past binnen jullie specifieke wensen.

Combi’s afhankelijk van het aantal gasten:

Het arrangement Borrel in the mix kunnen wij aanbieden vanaf een deelnemers aantal van 50 personen. Bij dit aantal kunnen wij een combinatie aanbieden van twee activiteiten. Hoe meer deelnemers hoe meer combinaties er gemaakt kunnen worden. Ook dit zal allemaal in overleg met jullie worden bepaald. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vertel ons dan je wensen en wij gaan hier graag mee aan de slag!

Creatief en Culinair met Kerst, een populaire combinatie met voor elk wat wils!

Een van onze meest populaire combinatie arrangement is de combinatie met een creatieve workshop, gevolgd door een borrel en een lekker kookworkshop. Zo heeft het arrangement Creatief en Culinair met Kerst dan ook alles in zich om voor elke deelnemer wat wils te bieden. Ideaal dus wanneer je zoekt naar een invulling voor een kerst of eindejaar uitje met een gemêleerd gezelschap.

Welke creatieve activiteit het gaat worden is aan jullie. Vanaf 50 personen is een combinatie van verschillende activiteiten tevens mogelijk. Willen jullie de dag geheel in kerst thema beleven dan zijn de workshop foute kerst trui maken, houten kerst bord maken of houten kerst huisjes decoreren een leuke invulling voor het dag gedeelte.

Voor de kookworkshop kunnen we een heerlijk tapas / hapjes menu aanbieden. Zo is er zeker ook bij een grotere groep voldoende mogelijk in smaken en rekening houdend met ev. dieetwensen en/of allergieën. Natuurlijk kunnen we ook deze workshop voorzien van een gezellig kerst tintje.

Het programma van het arrangement Creatief en Culinair met Kerst zou er als volgt uit kunnen zien:

14.00 – 16.30 uur: een creatieve workshop

16.30 – 18.00 uur: een lekkere borrel bestaande uit drie drankjes p.p. en een kleine versnapering op tafel.

18.00 – 21.00 uur: een heerlijke kookworkshop

*het programma kan afwijken en is tevens afhankelijk van de gekozen workshop en jullie wensen.

*Va. 35 personen zullen we in overleg een programma op maat samenstellen wat er ongeveer als bovenstaand programma uitziet. Enkel zullen we de kookworkshop in dit geval combineren met andere culinaire activiteiten. Deze zorgen voor nog meer sfeer en gezelligheid en vormen gezamenlijk een complete culinaire beleving!

Workshop foute kerst trui pimpen, hoe fouter hoe beter!

Ze zijn de laatste jaren niet meer weg te denken tijdens kerstmis. De ene is nog lelijker dan de ander. En er is zelfs een heuse strijd ontstaan van wie de lelijkste ooit heeft gemaakt of gekocht! Waar hebben we het over denk je?… De foute kerst trui natuurlijk 🙂 En tijdens deze workshop foute kerst trui pimpen mag jij ook je best gaan doen om deze strijd te winnen. Met lint, diverse kerstversieringen, verf, belletjes, vilt en meer tover jij een basic trui om tot een super lelijk en lekker fout kerst exemplaar. En wie de meest Foute kerst trui maakt, wint uiteraard een leuke prijs!

Leuk ter invulling van een informeel eindejaar uitje.

De workshop foute kerst trui pimpen is ideaal voor als je op zoek bent naar een ludieke activiteit ter invulling van jullie eindejaar uitje samen met vrienden, familie of collega’s met een informeel karakter. Zeker weten dat er veel wordt gelachen en dat de foto’s welke tijdens de workshop worden gemaakt lang binnen jullie bedrijf, groep of familie zullen circuleren.

Verloop van het kerst uitje:

Jullie worden bij ons ontvangen met een lekker warm bakje koffie/thee en wat lekkers. Elke deelnemer krijgt van ons een kerstmuts om alvast in de stemming te komen. Hierna volgt een korte uitleg van de verschillende materialen en dan mogen jullie je lekker uitleven. Aan het einde heeft eenieder van jullie een eigen foute kerst trui die elk jaar weer tevoorschijn kan worden gehaald voor de strijd der foute kerst truien 😉

Gezien de verschillende maten van alle deelnemers en omdat we de prijs aantrekkelijk willen houden, hebben we ervoor gekozen iedereen een eigen trui mee te laten nemen. Mocht dit niet wenselijk zijn kunnen wij hier tegen vergoeding uiteraard ook zorgen.

Uitbreiding mogelijk:

Willen jullie graag een complete avond of dag in kerstthema in Tilburg of Breda beleven? Dan is het wellicht een leuke optie om deze workshop te combineren met onze kerst kookworkshop of ons foute kerst bingo dinerspel. Vertel ons gerust jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

*Onze kerst uitjes zijn te boeken voor de maanden November en December.

Foute Kerst Bingo, voor een ouderwets gezellige avond uit in kerstsfeer!

Het Foute Kerst Bingo spel is hét Uitje als je in bent voor een hilarische avond of middag uit in Tilburg of Breda. Onder leiding van onze spelleiding gaan jullie een paar feestelijke uurtjes tegemoet die geheel in het teken staan van kerstmis. Denk aan gouwe ouwe kersthits, dus lekkere meezingers, een kitsch kerstballen proef, jingle bells, foute kersttruien en uiteraard ook super foute kerst cadeaus!! Kortom een eindejaar of kerstuitje met collega’s, familie of vrienden wat garant staat voor de nodige lol en kerstsfeer!

Jullie worden bij ontvangst verwelkomt met een lekker drankje, onze bingo dame legt jullie spelregels van de foute kerst bingo uit en de kaarten en stiften komen ter tafel. Nu kan het feest beginnen! Er zijn meerdere bingo rondes. Dus er is genoeg kans om een van die “fantastische” prijzen in de wacht te slepen!

Leuke opdrachten en fantastische prijzen!!

Naast gewone bingo ballen waarbij je een nummer van je kaart doorstreept, zijn er ook speciale bingo ballen. Wanneer je een van deze ballen op je kaart hebt staan worden jij en jouw partners in crime uitgedaagd met een ludieke opdracht. Slagen jullie hierin? Dan zijn jullie weer een stukje dichter bij een vol rijtje en/of volle kaart en maak je dus nog meer kans op “FANTASTISCHE PRIJZEN” 😉

Zijn jullie wel in voor een fout Kerst Uitje? Trek dan je allerfoutste kerst sweater aan en kom gezellig naar FEMZ!

Uitbreiding naar een compleet kerstuitje mogelijk:

Willen jullie graag een complete dag of avond in kerst thema? Dan is het wellicht een leuk idee om de foute kerst bingo te combineren met een workshop foute kerst truien pimpen, een lekkere kerst kookworkshop of wellicht wil je de foute kerstbingo upgraden naar dinerspel? er is van alles mogelijk. Vertel ons jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

* de prijzen die je kunt winnen zijn leuke foute prijzen met een knipoog naar het thema van het spel. Verwacht dus geen botox behandelingen en gucci tassen, dat is een andere bingo 😉