UITJES VOOR IEDEREEN!

Rondleiding en Bier Proeverij Tilburg

Proef de smaak van Tilburg!

Prijs: €17,50 p.p.

Aantal deelnemers:
Minimaal 10, minder in overleg mogelijk.

Tijdsduur: Circa 2 uur

Datum en tijd:
In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Locatie: Tilburg

Rondleiding en Bier proeverij Tilburg, proef de bier smaak van Tilburg

Tijdens deze rondleiding en bier proeverij in Tilburg proef je letterlijk en figuurlijk de bier smaak van Tilburg tijdens jullie teamuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje in deze bruisende stad!

RONDLEIDING

De brouwerij waar de rondleiding en bier proeverij plaats vindt is een microbrouwerij. Een kleine stadsbrouwerij in het centrum van Tilburg. Door de opzet van de brouwerij is het voor bezoekers makkelijk om een blik in de verschillende ketels te werpen. Tijdens de rondleiding in de brouwerij vertelt de brouwer enthousiast over de rijke geschiedenis van het Tilburgse bier, de geschiedenis van het eigen bier, ontstaan van de brouwerij en hoe het verloop is gegaan om te komen tot waar ze nu zijn. De brouwer vertelt daarnaast hoe het brouwproces tot stand komt en jij ziet, voelt en ruikt de ingrediënten en het productieproces.

PROEVERIJ

De brouwerij is gehuisvest in een uniek pand met een rijke historie en bevind zich in de spoorzone van Tilburg. Op de begane grond van deze locatie is horeca gevestigd. Deze bestaat uit verschillende keukens, welke regelmatig wisselen, en een bar. De bieren van de brouwerij zijn hier allen op tap of fles verkrijgbaar. Als je geluk hebt zitten er ook eenmalige experimentele batches tussen! De proeverij bestaat uit 4 proefglaasjes ambachtelijk gebrouwen Tilburgs bier en een hapje uit een van de keukens.

Specificaties:

Incl:

  • Rondleiding door brouwerij met uitleg
  • 4 proefglaasjes bier
  • een lekker hapje

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €17,50 p.p.

Prijs va. 25 deelnemers: op aanvraag