Femz workshops en citygames

100% teambuilding

Prijs: va. € 19,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / Breda eo. locaties in Nederland

Mijn team is top! fun en team builden in één!

De naam van de quiz zegt het uiteraard al. De mijn team is top quiz is een echt teambuilding activiteit waarbij alles draait om samenwerken, communicatie, collegialiteit en goed leiderschap. Ideaal dus om op een ludieke wijze te ontdekken hoe de verhoudingen binnen het team liggen. Wellicht ontdek je tijdens de mijn team is top quiz, leiderschap kwaliteiten bij jezelf waarvan je niet eens wist dat je ze had. Of je ontdekt dat je collega's je echt goed kennen. Kortom een leuke quiz met de nodige teambuilding en een flinke dosis teamspirit!

Bij aanvang worden jullie op onze locatie in Tilburg of Breda ontvangen met een lekker bakje koffie/thee. Hierna worden de teams gemaakt en barst de strijd los. De teams zullen elkaar in verschillende spelrondes uitdagen door middel van ludieke opdrachten. Met deze opdrachten zijn punten te verdienen. Het team wat aan het einde het meeste punten heeft verdient wint het spel en daarmee een prijs.

Het uitgangspunt van de opdrachten is telkens teambuilding. Denk aan elementen als communicatie, leiderschap, samenwerken, collegialiteit etc,

We sluiten af met een spannend finalespel waarna pas bekend zal zijn welk team echt Top is, en er met de prijs en roem vandoor zal gaan! De prijsuitreiking geschied vervolgens onder het genot van een lekker drankje.

Ook te boeken als dinerspel:

Mijn team is top is ook te boeken als dinarspel. Hierbij speel je de verschillende teamrondes tussen de gangen van een 3 gangen diner door. Hiervoor werken we samen met diverse gerenommeerde horeca locaties. Daarnaast hebben we een eigen locatie waar we diner spellen kunnen verzorgen vanaf 25 personen.

Een complete teambuildingsdag?

Ben je op zoek naar een complete teambuildingsdag? Neem dan eens een kijkje bij onze events.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 24,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: € 22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: € 19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

 

Specificaties:

Incl:

  • Speluitleg
  • Begeleiding
  • Gebruik van alle materialen
  • Twee consumpties per persoon
  • Een prijs voor het winnende team!