UITJES VOOR IEDEREEN!

Vacatures FEMZ Tilburg

Een (bij)baan of stageplek? FEMZ heeft regelmatig leuke vacatures vrij!

Wij zijn een van de grootste event bureaus van Brabant en zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen, die op een leuke manier een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsfeest kan begeleiden! Wij hebben een eigen event locatie in het centrum van Tilburg. Daarnaast werken wij samen met diverse event en horeca locaties in Brabant. Hier organiseren wij meer dan 1000 activiteiten per jaar.

Daar wij een zeer uitgebreid aanbod in activiteiten aanbieden zijn wij altijd op zoek naar gezellige en daadkrachtige workshop, game, quiz en event managers. Vind jij het leuk om voor groepen te staan en ben je op zoek naar een gevarieerde parttime baan? Schroom dan niet om ons een mail te sturen met jouw motivatie.

Stageplek bij FEMZ?

Ben je misschien op zoek naar een stageplek bij een event bureau waar je veel kunt leren en meedraait als volwaardig lid van onze organisatie? Stuur ons je cv en vertel ons wat je bij FEMZ zou willen doen.

Laat ons weten waarom juist jij bij ons past!

Stuur een gerichte of open sollicitatie naar info@femz.nl dan laten we zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Mochten we op dat moment geen passende invulling hebben, dan bewaren wij graag je gegevens voor eventuele toekomstige vacatures.

Twijfel je of jij de kandidaat bent die wij zoeken? Hieronder een kort overzichtje van competenties en voorwaarden waar wij heel blij van worden 😉

  • Je bent sociaal, enthousiast en staat je mannetje
  • Je bent flexibel inzetbaar. (ook in het weekend) We zitten nu eenmaal in de event branche.
  • Je spreek vloeiend Nederlands (Engels is een pré )
  • Je bent representatief en gastgericht. Je bent tenslotte het visitekaartje van ons bedrijf.
  • Je hebt affiniteit met een creatieve hobby? Je houd van koken of bent dol op spelletjes?
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto

 

Zijn bovenstaande punten jouw op het lijf geschreven? Dan zien we jouw mail graag verschijnen!