Femz workshops en citygames

Voor elk teamuitje op maat een passend programma!

Prijs: op aanvraag

Aantal deelnemers

In overleg.

Datum en tijd

In overleg 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

In overleg

Locaties

Diverse locaties mogelijk.

Bedrijfsuitje op maat, wij denken graag mee!

Naast ons eigen assortiment van meer dan 60 activiteiten hebben wij meer dan 14 jaar ervaring binnen de bedrijfsuitjes branche. Wij hebben dan ook de nodige kennis en contacten opgedaan. Hierdoor weten wij hoe we van elk bedrijfsuitje op maat keer op keer een groot succes kunnen maken!

We weten wat er leeft in onze stad. We kennen de leuke plekjes. Weten wat er is de te doen. We hebben tevens vele leuke relaties opgebouwd met diverse horeca locaties, vervoer aanbieders en aanbieders van uitjes die wij zelf niet in ons aanbod hebben. Dit maakt van ons dé partij om jullie bedrijfsuitje op maat te organiseren.

Voor elk doel een passende invulling.

Vertel ons jullie wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag! Is er eerst een plenair deel in het programma om uw medewerkers te informeren? Is de dag puur gericht op fun? Of vind je het leuk om een dag geheel vanuit een bepaald thema als rode draad te in te richten? Alles is mogelijk. Wij vinden altijd een passende invulling voor jullie bedrijfsuitje op maat!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met jullie mee!

 

Deelnemers & Prijs:

Op aanvraag. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van het programma.

Incl.

– meer dan 14 jaar ervaring
– een aanbod van meer dan 60 eigen uitjes
– een groot partner netwerk
– een flexibele instelling
– snel antwoord op uw vragen
– service gericht
– afspraak is afspraak