Femz workshops en citygames

Een uitdagende game in het kader van teambuilding!

Prijs: va. €25,- p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15 personen. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2-2,5 uur.

Locaties

FEMZ Outdoor Tilburg

Escape the woods, een uitdagende game in kader van teambuilding!

In samenwerking met onze ervaren outdoor trainer hebben wij deze geheel nieuwe game ontwikkeld. Een stoer en uitdagende game waarbij samenwerken van groot belang is. Want doe je dit niet? Dan is het maar de vraag of jullie succesvol de eindstreep van de game Escape the woord behalen.

Over Escape the woods.

Het spel escape the woods is een echt outdoor spel. Het verhaal is dat jullie ergens zijn gedropt in een bos. Jullie weten de weg niet terug. Er is maar 1 persoon die dit wel weet. Maar voordat hij jullie deze weg verteld dienen jullie eerst nog wat opdrachten uit te voeren.

Voor deze opdrachten zijn items nodig. Deze gaan jullie door middel van een kaart van het gebied en enkele aanwijzingen opzoeken. Eenmaal gevonden, wacht jullie een aantal uitdagende opdrachten in het kader van teambuilding, communicatie en tactiek. Je kunt hierbij denken aan vuur maken, dingen bouwen, raadsels oplossen etc,

Dit kan echt van alles zijn daar de opdrachten ook zullen worden aangepast op de groeps samenstelling. Hierdoor is het spel dan ook echt geschikt voor iedereen!

Wanneer jullie de opdrachten als eerste succesvol hebben uitgevoerd wordt jullie de weg terug gewezen en kunnen jullie van al dat spannend bijkomen op de start locatie.

Professionele begeleiding door een ervaren trainer.

Deze game wordt begeleid door een ervaren trainer. We kunnen dan ook echt spelen op inhoud en indien gewenst ook het spel nabespreken. Ook een sessie vooraf behoort tot de mogelijkheden. Vertel ons gerust je wensen en wij denken hierin mee.

Lekker eten & drinken is ook mogelijk:

Natuurlijk krijg je van al die inspanning honger en dorst. Het is dan ook mogelijk deze activiteit uit te breiden met een BBQ, American Hotdog buffet of Burgers & Beer arrangement. Ook drankjes zijn ter plaatse voldoende aanwezig om je dorst mee te stillen.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €27,50 p.p.
Prijs va. 15 pers: €26,50 p.p.
Prijs va. 25 pers: €25,-
Prijs va. 50 pers: €22,50 p.p.
Prijs va. 100 pers: op aanvraag

Prijs eten:

Basic: €15,50 p.p.
Medium: €17,50 p.p.
Uitgebreid: €19,50 p.p.

American buffet: €12,50 p.p.
Beer & Burgers: €17,50 p.p.

Specificaties:

Incl:
-uitleg en begeleiding door een ervaren trainer en outdoor specialist
-gebruik van alle attributen en materialen
-een prijs voor het winnende team

*Uit te breiden met BBQ en/of extra drankjes.