Femz workshops en citygames

Wie kun je nog vertrouwen tijdens deze spannende citygame?!!

Prijs: va. €17,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties in Brabant min. 15 pers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / Breda eo. locaties in Brabant.

Ontmasker de Mol, Ontdek wie de mol is tijdens een spannende game in Tilburg of Breda.

Ontmasker de mol is afgeleid van het televisieprogramma Wie is de Mol? En net als op tv gaan jullie tijdens deze circa 2,5 uur durende game ontdekken wie de mol is. Ontmasker de Mol is nog altijd onze nummer 1 game voor een uitdagende middag vol fun en teambuilding met je collega's, familie en vrienden.

Voorafgaand aan deze spannende citygame worden jullie door onze enthousiaste spelleiding ontvangen met een lekker drankje. Vervolgens worden de teams gemaakt en worden jullie gebrieft over jullie rol in het spel. De mollen zijn dan bekend en weten wat hen te doen staat... De boel zoveel mogelijk saboteren om de missie van hun team te dwarsbomen.

Hierna gaan jullie in teams op pad om zoveel mogelijk geld te verdienen. Dit doen jullie door het uitvoeren van verschillende uitdagende opdrachten. Het oplossen van raadsels en vooral door veel samen te werken met je teamleden. Maar wie kun je eigenlijk nog vertrouwen?

Naast de teamopdrachten spelen jullie ook zogenaamde team challenges tegen de andere teams. Op deze manier komen jullie elkaar allemaal nog eens tegen tijdens het spel, wat de drive om te winnen enkel vergroot en de teamspirit stimuleert!

Maar er moet natuurlijk niet alleen geld worden verdient. Net zo belangrijk is het dat de Mol wordt ontmaskert. Lukt het jullie team om dit als eerste te doen? Gaan jullie er met de zege en een leuke prijs vandoor? Er is maar één manier om dit te ontdekken...

Ontmasker de Mol XL:

Het is mogelijk om het spel ontmasker de mol uit te breiden met bijvoorbeeld een diner. Maar wat ook een optie is is om het spel tussen de gangen van een drie gangen diner te spelen. Dit is het mollen en smullen arrangement. We starten dan eerst met een voorgerecht, dan volgt het eerste deel van het spel. Aan het einde van deel 1 van ontmasker de mol komen jullie terug voor het hoofdgerecht en gaan we daarna weer verder met deel 2. Tijdens het dessert bij terugkomst volgt de bekendmaking van de winnaar en de mollen en gaan we over op de prijsuitreiking.

Bang voor slecht weer?

Het ontmasker de mol spel is tevens te boeken als activiteit. Ga je voor een frisse neus? Of vind je het risico op slecht weer te groot? Aan jullie de keuze!

 

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €24,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €17,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

 

Specificaties:

Incl:

  • Speluitleg en begeleiding
  • Gebruik van alle materialen
  • Een drankje bij ontvangst
  • Een drankje na afloop
  • Een prijs voor het winnende team
  • Oorkonde voor beste mol