Femz workshops en citygames

Een actief en informatief stadsspel.

Prijs: va. €12,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 personen.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur.

Locaties

Tilburg

City Curling stadsspel. Een sportieve en ludieke tour in het centrum van Tilburg. Zowel sportief als informatief omdat jullie op deze route naar allerlei typisch Tilburgse bezienswaardigheden en bekende/beruchte plekjes worden geleid. Natuurlijk zullen we jullie hier ook over informeren.

Deze plekjes zijn tegelijkertijd onderdeel van het city curling stadsspel. Aan het begin van het spel komen jullie op onze locatie voor een korte instructie en krijgt elke team een curling set mee. Daarbij zit ook een kaart met daarop de locaties welke jullie gaan bezoeken. Je kunt deze op volgorde van nummer bezoeken maar dit hoeft niet. Zo hoef je niet telkens op de andere teams te wachten tot zij aan de beurt zijn.

We verklappen nog niet alles van het city curling stadsspel

Het City Curling stadsspel zorg voor een heleboel hilariteit. En wordt gespeeld met speciale city curling stenen en vegers. Natuurlijk is er ook op elke plek een curling target! Maar hoe we het precies vorm hebben gegeven willen we nog niet helemaal verklappen ;) dit mogen jullie lekker zelf gaan ervaren! Aan het eind van het spel komen we weer samen en volgt de prijsuitreiking onder het genot van een lekker drankje! Natuurlijk is er voor het winnende team ook een toepasselijke prijs te winnen!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €19,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 15 pers: €17,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 25 pers: €15,- p.p. incl. btw
Prijs va. 50 pers: €12,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 100 pers: op aanvraag

Specificaties

Incl:
– uitleg momentje bij het ophalen van de materialen
– gebruik van materialen
– scorelijst
– een prijs voor het winnende team