Femz workshops en citygames

Test jouw detective skills tijdens de moordtocht.

Prijs: va. €12,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 personen.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Tilburg

Moordtocht Tilburg is een goede test of jij de juiste skills bezit als detective.

Tijdens de bouw aan het centraal station in Tilburg is er een lichaam aangetroffen. Aan het lichaam heeft de patholoog anatoom kunnen bepalen dat het lijk er erg lang heeft gelegen. Wat zeker is is dat de betreffende persoon door een misdrijf om het leven is gekomen. Maar hoe, waar, waarom en door wie? Dat is nog een compleet raadsel. Aan jullie de taak om dit raadsel op te lossen tijdens deze moordtocht Tilburg.

Het spel:

Vooraf wordt met de organisatie een contactmoment afgesproken waarop jullie de spelmaterialen op komen halen. We zullen deze dan tevens voorzien van de nodige uitleg zodat het spel vlekkeloos verloopt en jullie een leuke middag tegemoet gaan.

Voorafgaand aan het spel is het van belang dat jullie zelfteam maken van circa 5 personen (afhankelijk van het aantal deelnemers) De materialen worden per team verdeeld en de tocht kan beginnen.

De moordtocht speelt zich af op een bepaalde route. Deze route is uitgezet aan de hand van stickers. Deze dien je te zoeken om op het juiste pad te blijven om daar verschillende aanwijzingen en hints te verzamelen door het oplossen van allerlei opdrachten. Deze raadsels en aanwijzingen zullen je leiden tot het ontmaskeren van de moordenaar, de moordlocatie en het ontdekken van het gebruikte moordwapen.

Aan het einde komen jullie weer samen op een afgesproken locatie. Hier mag de antwoord envelop worden geopend en kan de winnaar bekend worden gemaakt. We hebben voor de beste speurneuzen een prijs meegegeven zodat ze voor hun inzet kunnen worden beloond. Uiteraard is het mogelijk om als eindlocatie een horeca locatie uit te kiezen en dat we voor jullie een drankje mee bespreken.

Willen jullie liever een gezamenlijke uitleg incl. drankje bij ontvangst? Laat ons dit weten dan zorgen wij hiervoor.

Wil je liever een binnen activiteit met of zonder diner in plaats van de moordtocht? Dan is een moorddiner  of een van onze andere quizzen misschien een leuk alternatief.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 pers: €17,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 pers: €15,- p.p. incl. btw

Prijs va. 50 pers: €12,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 pers: op aanvraag

 

 

Specificaties

Incl:

  • Uitleg momentje bij het ophalen van de materialen
  • gebruik van materialen
  • antwoordformulier
  • een prijs voor het winnende team en drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Indien je deze game liever met ontvangst met een drankje en centrale groepsuitleg door FEMZ wilt spelen is dit tevens mogelijk voor een meerprijs van €3,50 p.p.