Femz workshops en citygames

Een uitdaging die je niet mag missen!

Prijs: va. €17,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties in Brabant min. 15 pers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk

Tijdsduur

Circa 2- 2,5 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / Breda eo. locaties in Nederland

Escape the city Tilburg: een uitdagende game in het centrum van Tilburg.

Is het oplossen van raadsels, puzzels en mysteries echt jouw ding? Ben jij stressbestendig, presteer jij goed onder tijdsdruk en ben je een echte teamplayer? Dan is de citygame Escape the city in Tilburg een uitdaging die jij niet mag missen!!

De game Escape the city Tilburg:

We ontvangen jullie voorafgaand aan Escape the city op onze locatie in het centrum van Tilburg met een lekker drankje. Dan volgt een bericht van een mysterieus persoon welke een brief heeft gestuurd waarin hij zegt een kluis te hebben geplaatst met daarin een inhoud welke Tilburg en diens inwoners niet ten goede zullen komen. Hij heeft dan ook niets goeds in de zin en het is aan jullie om zijn plannen te dwarsbomen. Dit kan enkel door de code van de kluis te kraken en deze op tijd te openen. Enkel dan krijgen jullie de inhoud van de kluis in handen en Tilburg redden van deze psychopaat.

Het spelen van het spel doen jullie in teams. Met je eigen team ga je op zoek naar verschillende aanwijzingen, raadsels, cryptogrammen etc, welke voor jullie middels een game app in het centrum van de stad van jullie keuze verstopt zijn. Samenwerken is hierbij van groot belang want alleen dan slagen jullie erin om de stad te redden. En lukt dit niet?, dan zit er nog maar één ding op...... Escape the city!!

Het team wat de kluis en de inhoud ervan als eerste weet te bemachtigen wint het spel en zal hiervoor uiteraard worden beloond. Hierna kunnen jullie even bijkomen van alle hectiek onder het genot van een lekker drankje.

Per team 1 smartphone nodig:

Jullie spelen het spel Escape the city in groepjes van circa 5 personen. Per team is 1 goed opgeladen smartphone nodig. De rest van de techniek stellen wij voor jullie in en volgt op de dag zelf. Het is niet zo dat je enkel op een scherm zult kijken tijdens het spel. Jullie worden ook uitgedaagd dmv diverse opdrachten welke in de game naar boven zullen komen.

Maatwerk app games mogelijk:

Het leuke van onze appgames is dat ze eenvoudig op maat zijn te maken. Zo kunnen we persoonlijke vragen invoeren of andere elementen die passen bij de groep implementeren. Maatwerk bieden we aan bij groepen vanaf 25 deelnemers. Hiervoor berekenen we een meerprijs van €5,- p.p.

Slecht weer programma?

Naast het stadsspel Escape the city, kun je bij ons ook terecht voor een heuse Escape room ervaring tijdens Escape the bomb! Wil je hierover meer weten? Neem dan eens een kijkje bij Escape the bomb!

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €24,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €17,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • een drankje bij ontvangst
  • gebruik van alle materialen en game app
  • een drankje (bier/wijn/fris )
  • een beloning voor het winnende team