Femz workshops en citygames

Test jouw detective skills tijdens de moordtocht.

Prijs: va. €15,- p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 personen.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg

Moordtocht Tilburg is een goede test of jij de juiste skills bezit als detective.

Tijdens de bouw aan het centraal station in Tilburg is er een lichaam aangetroffen. Aan het lichaam heeft de patholoog anatoom kunnen bepalen dat het lijk er erg lang heeft gelegen. Wat zeker is is dat de betreffende persoon door een misdrijf om het leven is gekomen. Maar hoe, waar, waarom en door wie? Dat is nog een compleet raadsel. Aan jullie de taak om dit raadsel op te lossen tijdens deze moordtocht Tilburg.

Het spel:

Jullie worden door ons ontvangen en krijgen van ons onder het genot van een kopje koffie of thee de uitleg over het spel en de diverse materialen welke jullie mee zullen krijgen. Vervolgens worden er teams gemaakt en kan de tocht beginnen. We zullen jullie in het eerste deel van de tocht op weg helpen naar de juiste route. Op deze route treffen jullie diverse raadsels en aanwijzingen welke jullie zullen leiden tot het ontmaskeren van de moordenaar, de moordlocatie en het ontdekken van het gebruikte moordwapen.

Aan het einde komen jullie weer samen op een afgesproken locatie. Hier zal worden bekeken wie van jullie de juiste eigenschappen hebben ingezet voor het oplossen van deze Tilburgse moordzaak. De beste detectives zullen een beloning in ontvangst mogen nemen. Uiteraard gebeurd dit eveneens onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.

Wil je liever een binnen activiteit met of zonder diner in plaats van de moordtocht? Dan is een moorddiner  of een van onze andere quizzen misschien een leuk alternatief.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 pers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 pers: €17,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 pers: €15,- p.p. incl. btw

Prijs va. 100 pers: op aanvraag

 

 

Specificaties

Incl:

  • ontvangst met koffie/thee
  • speluitleg
  • gebruik van materialen
  • attributen
  • een prijs voor het winnende team
  • koffie/thee na afloop