Femz workshops en citygames

 

Creatief of niet? Onder leiding van onze coaches lukt het iedereen!

Of je nu van nature creatief bent aangelegd of juist helemaal niet, onder leiding van onze workshop coaches slaagt iedereen erin om een mooie creatie in elkaar te zetten. Wij geloven er namelijk in dat iedereen creatief is. Je moet er enkel wel zelf in (durven) geloven en soms moet je er een klein beetje moeite voor doen. Daarnaast doet een helpende hand ook vaak wonderen 😉

Aanbod:

Wij inspireren je graag met een breed aanbod in creatieve workshops. Dus of je nu op zoek bent naar een workshop tassen pimpen, sieraden maken,mozaïeken of ibiza armbandjes maken. Wij bieden een geschikte workshop voor ieder uitje.

Voor elke gelegenheid:

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, (winkel) event, familiedag of ander groepsuitje in Tilburg of Breda? Neem dan een kijkje in ons aanbod en stel je ideale uitje samen. Onze workshops zijn erop gericht dat eenieder deel kan nemen. Voor beginners stappen we gewoon in bij de basis, ben je iets handiger of ervarener dan is het bij de meeste workshops vaak mogelijk om net iets extra’s te doen. Zo zijn onze uitjes geschikt voor iedereen!

Voor al onze creatieve workshop maken we uiteraard uitsluitend gebruik van kwalitatief goede materialen en originele producten zo dat jullie verzekerd zijn van een mooi en origineel eindproduct. Wat zullen jullie trots zijn op jullie eigen creatieve kunnen!