Femz workshops en citygames

Even tijd voor jezelf en elkaar!

Prijs €37,50 / €59,50 p.p.

Aantal deelnemers

Va. 1 pers. te boeken

Datum en tijd

Woe 20 Maart va. 19.30 uur.

Tijdsduur

1,5 tot 3 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg en op iedere eigen locatie in Brabant.

Workshop Chunky Kussen / Blanket

Een gezellig vriendinnen uitje. Even lekker bijkletsen onder het genot van een lekker drankje met knabbeltje over van alles en nog wat. Nieuwe mensen ontmoeten. Of gewoon lekker creatief werken aan een mooi product? Allemaal supergoed redenen om gewoon gezellige mee te doen met onze inloop workshop Chunky Kussen / Blanket! Je zult vol trots en voldaan de deur uit gaan. Kom samen met een vriendin, nicht, moeder, collega of gewoon alleen en ontmoet zo nieuwe mensen met dezelfde passie voor creëren!

Verloop van de workshop Chunky kussen / blanket

Je wordt ontvangen met een lekker drankje (bier/wijn/fris). We hebben tevens een lekker knabbeltje op tafel staan. De mooie materialen in de kleur van jouw keuze liggen netjes voor je klaar. Als we een lekker plekje hebben gevonden, is het tijd om aan de slag te gaan. Onze docent legt je stap voor stap uit hoe jij jouw kussen of blanket maakt. Hierna ga je lekker aan de slag. Het is even doorwerken maar gelukkig is er ook voldoende ruimte voor een gezellig praatje!

Het resultaat is een mooie deken van circa 1 m x 1,50-1,70 m. We gebruiken voor de dekens een licht gewicht XL garen van zachte kwaliteit. Tijdsduur circa 3 uur.

Het kussen heeft een doorsnede van circa 30 cm. Voor het maken hiervan gebruiken we een zacht (geverfde) merino wol. Tijdsduur circa 1,5 - 2 uur.

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs Kussen: €37,50 p.p.

Prijs Blanket: €59,50 p.p.

Specificaties:

Incl:

  • ontvangst met een drankje
  • een drankje naar keuze tijdens de workshop
  • alle materialen
  • uitleg en begeleiding
  • een superleuke avond!
  • geef bij je reservering a.u.b. de kleur van je keuze door.