Femz workshops en citygames

Een creatieve beleving!

Prijs: €35,- p.p.

Aantal deelnemers

Vanaf 1 pers.

Datum en tijd

Zaterdag 20 April om 10.30 uur.

Tijdsduur

Circa 2-2,5 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Een creatieve dag met keuze uit maar liefst 3 verschillende activiteiten. Neem snel een kijkje hieronder voor ons workshop aanbod. Schrijf je samen met een vriendin, je moeder, zus, collega etc, in en beleef een gezellige creatieve ochtend op onze sfeervolle workshop locatie in Tilburg!

Workshop 1: Chunky Kussen maken

Maak je eigen Chunky kussen met heerlijk zachte Merino Wol in een kleur naar keuze. Het resultaat is een mooi rond kussen dat helemaal bij jou en jouw interieur past! (meerprijs €2,50 p.p.)

Workshop 2: Festival armbandjes maken

Maak een pols vol met armcandy. Met kraaltjes, elastiek, metalen bedels, tussenstukjes en meer maak jij je eigen festival armbandjes waar je eindeloos mee kunt combineren. In totaal maak je er circa 5 afhankelijk van jouw werktempo ;)

Workshop 3: Leren clutch maken

Van een a3 stuk leer snijd jij het patroon voor jouw stijlvolle leren clutch. Vervolgens ga je deze met de hand verder in elkaar zetten en afwerken. Het klinkt misschien een beetje ingewikkeld maar onder leiding van onze ervaren workshop coach lukt het altijd hoor ;)

Bij onze creatieve zaterdag wordt je ontvangen met koffie/thee en een lekkere versnapering. Ook tijdens de workshop komen we uiteraard nog eens langs.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 1 pers: €35,- p.p.

Incl:

– Uitleg
– Begeleiding
– Alle materialen
– Koffie/thee tijdens de workshop
– Ontvangst met lekkernij