Femz workshops en citygames

Een gepersonaliseerd wandbord op maat.

Prijs: €42,50 p.p.

Aantal deelnemers

Va. 1 pers. te boeken

Datum en tijd

Di 22 Januari va. 19.00 uur.

Tijdsduur

circa 2,5 - 3 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Workshop Houten Wandbord maken.

Een gezellig vriendinnen uitje. Date Night, even lekker bijkletsen onder het genot van een lekker drankje met knabbeltje over van alles en nog wat. Leuke mensen ontmoeten. Of gewoon even heerlijk creatief aan de slag met je eigen object! Wat voor reden je ook hebt om deel te nemen aan onze workshop houten bord maken, het is absoluut een aanrader! We gaan de handen eens even lekker uit de mouwen steken tijdens deze creatieve klus workshop. Bijtel, hamer, kwast,...ze komen allemaal aan bod! Een echte hands-on workshop dus! Leuk en leerzaam tegelijk!

Verloop van de workshop Houten wandbord maken.

Je wordt ontvangen met een drankje (bier/wijn/fris). en lekker knabbeltje. Het hout, de mallen en het gereedschap staat al voor jullie uitgestald. We kunnen dus gelijk beginnen. Onze docent neemt je stap voor stap mee in het maken van jouw eigen wandbord. Het is lekker doorwerken maar uiteraard is er ook voldoende ruimte voor een gezellig praatje en een drankje ;)

Gepersonaliseerd design.

Je kunt voor het bord kiezen uit verschillende designs welke door ons kunnen worden gepersonaliseerd op naam. Daarnaast bepaal je zelf de kleur beits en verf die je gaat gebruiken. Zo wordt het dus een wandbord volledig naar jouw wens en smaak.

Deelnemers & Prijs:

Prijs: €42,50 p.p. voor een houten wandbord van circa 40×50 cm

Specificaties:

Incl:

  • ontvangst met een drankje
  • een drankje naar keuze tijdens de workshop
  • alle materialen
  • uitleg en begeleiding
  • een superleuke avond!
  • maatwerk