Femz workshops en citygames

Laat je creatief verrassen.

Prijs: €35,- p.p.

Aantal deelnemers

Va. 1 pers. te boeken

Datum en tijd

Do 17 Januari va. 19.00 uur.

Tijdsduur

Circa 2-2,5 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Inloop workshop verf gieten, word jij graag creatief verrast?

Laat je tijdens onze inloop workshop verf gieten verrassen door het resultaat wat je aan het einde van deze workshop hebt gecreëerd! Wij leren je de techniek van het verf gieten ofwel acrylic pouring zoals het beter bekend staat.

We behandelen tijdens deze inloop workshop verf gieten 3 basis technieken waaronder de dirty pour, een cup flip en layering. Het resultaat is vaak erg verrassend. Je kunt namelijk wel de kleuren bepalen, de technieken en vermenging van kleuren en bestanddelen wat sturen. Maar daarna is het afwachten hoe de bestanddelen op elkaar zullen reageren. Erg leuk! En heerlijk ontspannend. Je moet het eigenlijk zelf ervaren!

Verloop van de Inloop workshop verf gieten.

Je wordt ontvangen met een lekker drankje. We hebben tevens een lekker knabbeltje op tafel staan. De materialen staan ook uitgestald. Zo wordt het tipje van de sluier opgelicht. Hierna volgt een uitleg van onze workshop leiding en gaan jullie zelf aan de slag. Je gaat mediums maken, verf stapelen, kleuren combi's kiezen en dan... lekker gieten maar vooral ook genieten! ;)

Deelnemers & Prijs:

Prijs €35,- p.p.

Specificaties:

Incl:

  • ontvangst met een drankje
  • een drankje naar keuze tijdens de workshop
  • alle materialen
  • uitleg en begeleiding
  • een superleuke avond!