Femz workshops en citygames

Even tijd voor jezelf en elkaar!

Prijs: €37,50 / €59,50 p.p.

Aantal deelnemers

Va. 1 pers. te boeken

Datum en tijd

Woensdag 16 Januari va. 19.00 uur.

Tijdsduur

1,5 tot 3 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Workshop Chunky Kussen / Blanket

Even wat tijd voor jezelf? Gezellig met anderen aan de slag en kletsen over van alles en nog wat. Nieuwe mensen ontmoeten. Lekker creatief bezig zijn? Of gewoon een mooi product maken? Wat je reden ook is, onze inloop workshop Chunky Kussen / Blanket staat garant voor een gezellige en creatieve avond. Je gaat trots en voldaan de deur uit. Kom samen met een vriendin, nicht, moeder, collega of gewoon alleen en ontmoet zo nieuwe mensen met dezelfde passie voor creëren!

Verloop van de workshop Chunky kussen / blanket

Je wordt door onze docent gastvrij ontvangen met een lekker drankje (bier/wijn/fris). We hebben tevens een lekker knabbeltje op tafel staan. Ook de mooie materialen in de kleur van jouw keuze liggen netjes voor je klaar. Als we een lekker plekje hebben gevonden, is het tijd om aan de slag te gaan. Onze docent neemt je stap voor stap mee in het maken van jouw kussen of blanket en zal dit voordoen. Hierna ga je lekker zelf aan de slag. Het is even doorwerken maar ook ontspannen ;) er is dan ook voldoende ruimte voor een gezellig praatje!

Het resultaat is een mooi deken van circa 1 m x 1,50-1,70 m. We gebruiken voor de dekens een lichte XL garen van zachte kwaliteit. Tijdsduur circa 3 uur.

Het kussen heeft een doorsnede van circa 30 cm. Voor het maken hiervan gebruiken we een zacht (geverfde) merino wol. Tijdsduur circa 1,5 - 2 uur.

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs Kussen: €37,50 p.p.

Prijs Blanket: €59,50 p.p.

Specificaties:

Incl:

  • ontvangst met een drankje
  • een drankje naar keuze tijdens de workshop
  • alle materialen
  • uitleg en begeleiding
  • een superleuke avond!
  • geef bij je reservering a.u.b. de kleur van je keuze door.