Femz workshops en citygames

Een dag vol creativiteit!

Prijs va. €35,- p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 1

Datum en tijd

Zaterdag 30 Maart va. 10.00 uur

Tijdsduur

Circa 2-2,5 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Een creatieve zaterdag met keuze uit maar liefst 4 workshops deze keer!Ben je nog op zoek naar een leuke invulling voor jullie vriendinnendag, moeder-dochter dag, voor jezelf of wat dan ook. Onze creatieve zaterdag is leuk voor iedereen die graag creatief bezig is!

Tijdens de creatieve zaterdag van 30 Maart heb je keuze uit de volgende workshop.

Workshop 1: Houten wandbord maken

Vanaf de basis (planken, beits, verf, sjabloon ) maak je een eigen gepersonaliseerd wandbord van circa 40x50 cm. Je kunt vooraf kiezen uit diverse designs die wij voor je kunnen personaliseren.

Workshop 2: Houten dienblad maken

Vanaf de basis (planken, beits, verf en een sjabloon) maak jij je eigen dienblad. Een lekker klus workshop! Niet gevreesd onder leiding van onze workshop leiding lukt het altijd! Voor deze workshop berekenen we een meerprijs van €5,- 

Workshop 3: Handletteren op krijtbord

Maak je eigen unieke tekst op een stoer schoolbord. Je leert de basis van het handletteren en zet deze vervolgens in de vorm van een quote om op je zelfgemaakte schoolbord.

Workshop 4: Houten bloembak maken

Vanaf de basis (planken, beits, verf, schuurpapier en een sjabloon) maak jij helemaal zelf een houten plantenbak. Erg mooi als eyecatcher op tafel, bij de haard of voor het raam. Ben je bang dat je niet handig genoeg bent? Dat hoeft niet hoor. Onder leiding van onze workshop leiding lukt het altijd!

Bij onze creatieve zaterdag wordt je ontvangen met koffie/thee en wat lekkers bij ontvangst. Uiteraard wordt er tijdens de workshop ook nog uitgeschonken ;)

Deelnemers & Prijs:

Wandbord maken Va. 1 pers: €35,- p.p.
Bloembak maken Va. 1 pers: €35,- p.p.
Dienblad maken Va. 1 pers: €40,- p.p.
Tafeltje maken Va. 1 pers: €42,50 p.p.

Incl.

-uitleg
-begeleiding
-alle materialen
-koffie/thee
-wat lekkers bij ontvangst
-kortingsbon voor een volgend bezoek;)