Femz workshops en citygames

Dinerspellen

Dinerspellen; lekker eten en tegelijkertijd een leuke quiz spelen.

Onze dinerspellen zijn de ideale combinatie tussen ludiek vermaak en lekker en gezellig samen dineren. Zo boek je in één keer een uitje met een activiteit en lekker eten en ben je meteen klaar 😉 Jullie maken een keuze uit een van onze ludieke quizzen en de gewenste horecalocatie in Tilburg of Breda. Vervolgens maken wij hiervan een spelprogramma waarbij het lachen is geblazen tijdens een van onze vele quizzen en je gaat genieten van een heerlijk 3-gangen menu.

Locaties:

Voor onze dinerspellen werken we samen met een aantal verschillende restaurants en grand café’s in het centrum van Tilburg, Breda en Den Bosch. Zo kunnen we altijd een passend voorstel maken voor elke gelegenheid. Dus mag het wat meer aangekleed zijn of juist informeel? Willen jullie liever een eenvoudig 3-gangen diner i.p.v. een wat luxer diner i.v.m. een beperkt budget? Ook hierin is van alles mogelijk.

Maatwerk: 

Voor grote groepen maken we graag een voorstel en offerte op maat. Met vele mensen zijn er uiteraard ook vaak meer wensen. Daarnaast vraagt een grote groep ook om een andere aanpak en programma. Door onze ruime ervaring in het verzorgen van arrangementen en dinerspellen voor grote groepen draaien wij hier onze handen ook niet voor om en denken wij graag met jullie mee! Vertel ons jullie wensen en wij gaan hiermee aan de slag!

Dus ben je op zoek naar een dinerspel in Tilburg of Breda. Neem dan snel een kijkje in ons originele aanbod.

Plaats een reactie