Femz workshops en citygames

Bedrijfsfeest / Event

Bedrijfsfeest of event in Tilburg organiseren?

Met ruim 11 jaar ervaring in de evenementenbranche is FEMZ inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van uitjes in de regio. Hierdoor hebben we de nodige ervaring op gedaan in het verzorgen van feesten voor grote en kleine groepen. Wij zijn dan ook prima in staat uw bedrijfsfeest, presentatie of event in Tilburg tot in de puntjes en geheel naar uw wensen te verzorgen!

FEMZ is de ideale partner voor een te organiseren bedrijfsfeest of bijeenkomst in regio Tilburg. We zitten barstensvol ideeën en tips om jullie event tot ongekende hoogte te laten stijgen. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van (bedrijfs)feesten, netwerk bijeenkomsten en events. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van activiteiten welke allen in eigen beheer worden ontwikkeld en verzorgt. Dit kan soms een leuke intermezzo zijn of net het beetje extra schwung geven tijdens uw event of bijeenkomst.

Vertel ons je wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag! Het enige wat je hoeft te doen is beleven en genieten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en wij komen bij je langs om te kijken wat het beste bij jullie gelegenheid past. Wij zijn er voor overtuigd dat we voor elke gelegenheid en elk budget een passende invulling kunnen vinden!

Waarom kiezen voor FEMZ als partner voor uw bedrijfsfeest of event in Tilburg?

  • Jarenlange ervaring in het organiseren van events
  • We zijn enthousiast en energiek.
  • We bieden veel mogelijkheden tot maatwerk
  • We hanteren een scherpe prijs stelling
  • We werken uitsluitend met de beste en leukste feest locaties in Tilburg.
  • We zijn organisatorisch sterk
  • Vele tevreden gasten zijn reeds voorgegaan!

Zie onderstaand een greep uit de reacties van onze tevreden gasten:

Jubileumfeest Dr. Bernard Verbeeten Instituut

In september 2013 heeft Instituut Verbeeten met bijna 200 collega’s een mooi personeelsfeest gehad. We hebben in de middags het spel “Wie is de mol” gespeeld via Femz. In het centrum van Tilburg liepen 16 uitbundig uitgedoste teams rond om op verschillende pleinen tegen elkaar te strijden. Ieder team had een mol die de zaken natuurlijk aardig overhoop mocht gooien. Het bleek een goede activiteit waar iedereen aan mee kon doen.

Na de activiteit hebben we gegeten en gefeest in de  Villa de vierjaargetijden. Ook dit was via Femz geregeld.

Het contact met Femz tijdens de voorbereiding was erg prettig. Het was fijn om voor de activiteit en het feest 1 aanspreekpunt te hebben. We hebben zelf bijna niks hoeven regelen.

Iedereen heeft een superdag en avond gehad. Femke nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

Richelle Belonje-Reijenga

Specialist Opleiding

 

Bedrijfsfeest voor AFG Waalwijk  

Beste Femke, Paula, Marieke en Pieternel,

Bij deze willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor het doen slagen van ons personeelsfeest!
Super enthousiaste begeleiding die onze wat rumoerige club goed in bedwang hadden.

Ik spreek voor iedereen wanneer ik schrijf dat zowel “Wie is de verrader” als “Ranking AFG” enorme successen zijn geweest.
Het fanatisme straalde er vanaf en er is enorm veel gelachen en daar draait het allemaal om!!

Hartelijke groeten,
Jessica en Tamara

Personeelsdag Amarant (Ambulante dienstverlening Tilburg)

Hoi Nina
Hetty en ik zijn heel tevreden.
Van de andere collega’s heb ik ook veel positieve geluiden gehoord. Sommige collega’s vonden het zuur dat hun mol de mol speelde, maar verder iedereen enthousiast. We hebben een hele leuke middag gehad met zijn allen. Leuk om te zien hoe iedereen de competitie aan ging. Ook de mollen waren enthousiast: aparte ervaring om mee te maken hoe een groep omgaat met een verlinker.
Persoonlijk vond ik het heel erg sportief hoe jullie omgingen met het terrasje waarvan wij dachten dat dat inclusief was.
En ook het cocktail gedeelte was ‘ lekker en gezellig’… of was het andersom.
Dus ook vanuit ons bedankt. En we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
groet, ook aan Femke,
Sabine