Femz workshops en citygames

Feesten

Feesten in Tilburg?

FEMZ heeft alles in huis om van jullie personeelsfeest, babyborrel, jubileum of bruiloft een unieke beleving te maken waar jullie nog lang met plezier op terug kijken. Onze evenementen locatie Het Patronaat gelegen in het centrum van Tilburg biedt een heleboel mogelijkheden. Voor nagenoeg elke feestelijke gelegenheid bieden wij een passende invulling.

Of het nu gaat om een informele borrel vanaf 50 personen. Of je wilt een uitbundig personeelsfeest vier met wel 650 personen en alles hier tussenin. Drankjes, hapjes, entertainment,…vertel ons je wensen en wij denken graag mee!

       

Wij ont-zorgen.

Wij geloven in het bieden van maatwerk programma’s met als doel jullie als organisatie te ontlasten.  Dit begint al bij het eerste contact. In overleg zullen we een programma voorstel op maat maken en dit stap voor stap met jullie doorlopen totdat het volledig naar wens is. Wij gaan hier vervolgens mee aan de slag en zullen alles tot in de puntjes verzorgen. Rest jullie enkel nog te genieten van een mooie feestelijk ervaring!